Reklama

Reklama

Jak kozáci zachraňovali nevěsty

  • Sovietsky zväz Kak kazaki nevěst vyručali (viac)
všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny / Komédia
Sovietsky zväz, 1973, 19 min

Skupinka pirátů unese několik spanilých kozáckých žen. To si ale jejich muži nemohli nechat líbit. Rozhodli se pronásledovat piráty až na jejich ostrov. (Dafilms.cz)

Recenzie (3)

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Chápu, že kdyby věci probíhaly tak, jak by měly probíhat optimálně, tak by nebylo o čem psát knihy a točit filmy, ale sama bych brala jako optimální, kdybych vůbec nebyla unesena, než kdyby mě někdo v lepším případě zachránil, v horším případě pomstil. Nikdy mě asi nepřestane bavit, na kolik různých způsobů Venuše Mélská přišla o ruce. Svou roli v atraktivitě filmu samozřejmě má i ten velbloud. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Pro kozáky je dobré, že kozačky nejsou jen obuv a že ne všichni pirátští kapitáni nejsou jako Jack Sparrow. Tedy jako kapitán Jack Sparrow. ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

[3,5*]     V podstate akási ukrajinská obdoba francúzskeho Asterixa. V tejto, zatiaľ najlepšej časti, čo som doteraz videl, banda veľmi schopných pirátov rabuje takmer celý svet - staroveké Grécko, staroveký Egypt, či Indiu. No a keďže našich kozákov piráti okradnú o ich krásne devy, začína sa parádna dobrodružná jazda za ich záchranou. Časť priam hýri množstvom vtipných nápadov (opekanie slona), veľmi štýlovo sú stvárnené jednotlivé staroveké národy. Vysoko musím vyzdvihnúť veľmi priliehavú hudobnú zložku. ()

Reklama

Reklama