Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (275)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príbeh starý ako ľudstvo samo: on je mladý, šikanovaný nerd, ona je jeho cool, sexy opatrovateľka, ktorá vykonáva obety diablovi a potrebuje na to jeho nevinnú krv. Nízkorozpočtová pecka nadupaná skvelými nápadmi a s bohovským castingom. Strašná škoda, že to skončilo len na Netflixe. Chcelo to pár mega a minút navyše, rozvinúť mytológiu a charaktery postáv a bola by to ultimatívna šupa. Silných 80%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Chvíľu trvalo než sa to rozbehlo, no potom krvavá zábava až dokonca. Dvojke J. Lewis a S. Weaving to pristalo, pričom ma často pobavili svojimi hláškami, ktoré sem-tam niečím okorenila aj Bella Thorne. Myslím, že všetci títo menovaní majú pred sebou skvelú budúcnosť. Príbeh samotný síce za veľa nestál, no vo filmoch tohto žánru o to aj tak nejde. Škoda toho nemastného-neslaného úvodu, na tak krátku stopáž to chcelo vymyslieť niečo svižnejšie na rozjazd. Takto sa divák baví ani nie z dvoch tretín. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Aj keď väčšina detí v jeho veku už dávno môže zostať doma sama, Cole (Judah Lewis) má ešte stále babysitterku. A to nie len tak nejakú. Jeho babysitterka Bee (Samara Weaving) je jeho najlepšou kamarátkou a ako jediná ho dokáže vnímať takého, akým naozaj je. Ale keď sa Cole rozhodne, že v jednu noc nepôjde spať a zistí, čo sa v dome deje počas dlhých nocí, začne sa preňho najhoršia nočná mora. - Netflix v posledných týždňoch v hororovej oblasti boduje a všetko vyvrcholí už o dva týždne najväčšou hororovou udalosťou roka. The Babysitter sa vydaril parádne. Scenáristicky to je velmi zábavné a nápadité, a keď mám pravdu povedať, pán Brian Duffield by si v hororovom žánri, ktorý si neustále vyžaduje niečo inovatívne, určite urobil dobré meno. Prekvapilo ma aj to, aké krvavé to bolo a kolko extrémnych úmrtí sa tu objavilo. Herci zahrali perfektne (Bella Thorne no comment, obviously) a na deťoch je vidieť, že majú talent a v budúcnosti o nich ešte budeme počuť. Tiež sa mi páčilo pokrytie témy šikany, pretože v týchto sociálnych otázkach má tento žáner obrovskú silu. Na záver už len jediná otázka. Prečo bol ten idiot stále bez trička? + herečka z Scream, Boo! A Madea Halloween a Amityville: The Awakening + herečka z The Midnight Meat Train a 7500 + herečka z Ash vs Evil Dead + herečka z Mockingbird, Hidden a Lights Out + herec z Meet the Blacks ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Šialené scény sú pri hororových komédiách povolené a viac než vítané, McG to však s nimi neraz potiahol na úroveň trápnosti. Pokiaľ sa ti podobný námet pozdával, ale s The Babysitter si nebol rovnako ako ja spokojný, určite odporúčam Better Watch Out z roku 2016, ktorý je podľa môjho názoru kvalitnejšou krvavou poctou klasike menom Sám Doma. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Chcel som dať o jednu hviezdu viac ale nedá sa. Film aj napriek množstvu nápadov, vtipu a šťavnatých postáv funguje len do toho momentu, kým si uvedomíme, že logicky sa to skrátka nedá. Momentom ako sa tam kričí a strieľa a nikto zo susedov nevolá políciu ani nekuká z okna, pre mňa film stráca potrebný kauzálny prvok. Prostredie je tým pádom mŕtve aj keď sa nachádzame v obytnej štvrti malého predmestia. Všetko okolo je vlastne len pozliepaný kaleidoskop scénok a situácií, ktoré sami o sebe fungujú( finálny monológ, scéna pod domom alebo prvá polovica filmu). Ale akonáhle sa pozrieme na film z odstupu máme tu mytologický prvok, ktorý je absolútne nevysvetlený a vtipy, ktoré nás mätu v rámci vzťahu jednotlivých postáv, než aby nám dávali ich jasné stanovisko. Nepracuje to s očakávaniami. Skrátka to len dupe na plyn a scéna strieda scénu. Chuťovka, ktorú si možno ešte raz pozriem. Minimálne kvôli Weaving. Ale jej nevesta a únik z domu ( Ready or Not), mi prišiel ako rovnaký námet, uchopený trošku lepšie. Judah Lewis omnoho viac znesiteľný než v Summer of 84. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (9)

  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)

Súvisiace novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (viac)

Reklama

Reklama