Reklama

Reklama

Plán úteku 3

  • Česko Plán útěku 3 (viac)
Trailer 2

Daya Zhangová (Malese Jowová), dcéra hongkonského obchodného magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje Spojených štátoch priestory pre novú pobočku otcovej spoločnosti Zhang Innovations. Po prehliadke tovární v Mansfielde v štáte Ohio ju aj so sprievodom unesú žoldnieri, a to napriek tomu, že ochranka so šéfom bezpečnosti Bao Yungom (Harry Shum Jr.) sa ich pokúšali brániť. Únoscovia zanechajú omráčenému Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnému expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), ktorý je odborníkom na úteky z dobre zabezpečených väzníc. Vzápätí žoldnieri unesú aj Breslinovu partnerku Abigail Rossovú (Jaime Kingová). Ako sa ukáže, nový Breslinov nepriateľ nie je až tak celkom nový, a jeho túžba po pomste má korene v dávnej minulosti. Všetci zainteresovaní dostanú  video odkaz od Lestera  Clarka mladšieho (Devon Sawa) , syna Lestera Clarka, hlavného protivníka Raya Breslina z minulosti.  Lester, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca, požaduje výkupné vo výške 700 miliónov dolárov, inak popraví obe unesené rukojemníčky. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) sa spoločne s čínskymi kolegami Shenom (Max Zhang) a Bao Yungom vydávajú do Lotyšska, aby z obrovského väzenia známeho ako Diablova stanica zachránili dve unesené ženy - Dayu, dcéru hongkonského technologického magnáta, a Breslinovu priateľku Abigail Rossovú. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

mokki5

mokki5 (hodnotenie, recenzie)

Nic proti Brňákům, vůbec ne, ale když už dodrželi Rimskeho na Stallonea tak si mohli dát práci s Bautistou a dodržet i M. Zahálku.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Dnes v TV s cz dabingom, ktorý sme zaplatili my Slovaci. Este aj v tomto smere nas zdierate, cz parchanti. :))

na príspevok reagoval vegetol.mp

Uživateľ Paldiny zmazal svoj príspevok.

Paldiny

Paldiny (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Ja, napríklad. 

Na Slovensku bola dvojka dokonca v kinách v dabovanej verzii, trojku zatiaľ nedali ani do kartónu.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No ten finální souboj mě taky nasral. Sawa si celej film hrál na velkýho drsňáka a docela mu to i šlo. Ta nakládačka na konci byla nedůstojná. To bylo jak ve stylu Seagala let posledních.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Na tom zaverecnom suboji je vtipne to, ze mali pripravenu prepracovanu choreografiu. Ale prisiel Sly a povedal serte na to. Natocime to co najprirodzejsie. Proste budeme improvizovat jak pri skutocnej bitke. Takze ani jeden nevedel kam presne druhy buchne a preto to je take neohrabane. Skoro az amaterske.

na príspevok reagoval Wacoslav1

DEXTER099

DEXTER099 (hodnotenie, recenzie)

Ellmariachi

Já Wicka ještě neviděl,chci si počkat na blu-ray kino jsem propásl.Jinak Rambo....můj nejočekávanější film roku,myslel jsem,že to bude Terminátor,ale tohle to strčilo do kapsy.Když jsem viděl tu ukázku na Ramba,měl jsem až husí kůži

na príspevok reagoval Ellmariachi

DEXTER099

DEXTER099 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Víš jak když jí miluješ není co řešit jako bylo v tý reklamě :-DDDD ne,prdel,hele prostě já Stallona uznávám úplně jinak než většina,elmariachi mi zjevně rozumí,takže mu pak dokážu i něco odpustit no.

na príspevok reagoval Ellmariachi

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnotenie, recenzie)

DEXTER099

No vedel jsem, ze vylozene nespokojeny urcite nebudu. Do velky spokjenosti taky ale neco chybi. Je velka skoda, ze prostredi  je tak silene laciny. Naopak me bavi, to jak dopadnou nektery postavy. To me hodne prekvapilo kor u filmu se Slyem, kde byva happy end povinnosti.

na príspevok reagoval DEXTER099

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

DEXTER099

Nie. Na Escape Plan 2 a 3 nikdy spominat nebudem. Uz teraz som tie filmy z pamäti vymazal. Neexistuju a basta. :))

DEXTER099

DEXTER099 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

:-D člověče nesmíš bejt takovej pesimista,až tyhle bardi dohrajou tak budeme ještě z láskou vzpomínat i na tyhle slabší kousky :-d

na príspevok reagoval Lacike

Reklama

Reklama