Reklama

Reklama

Stavbyvedúci Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger) sa snaží vyrovnať s tragickou stratou manželky a dcéry. Ťaží ho, že za ich smrť nebol nikto potrestaný. Súbežne s jeho príbehom sledujeme aj životné peripetie letového dispečera Jakea Bonanosa (Scoot McNairy), ktorý smrtiace lety riadil. Keď sa obaja muži jedného dňa konečne stretnú tvárou v tvár, dramatický výsledok ich stretnutia je neodvratný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (189)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Místo další poguvernátorský pecky jako byl LAST STAND nebo SABOTAGE jde radši Arnold směrem MAGGIE a opřel se do zkroušenýho ukrajince v týhle dramatický unylosti, kde musíme navíc půlku stopáže trpět strasti druhý postavy - nudnýho odsouzeníhodnýho blbečka na pěst. Celý se to snaží být tím, čím prostě vzhledem ke svý banalitě a absenci talentu není. To vypadá, že se náš rakušácký polobůh místo zábavností snaží na sklonku kariéry točit prostě filmy, kterým se sice nikdo za nic nevysměje, ale zato krásně vyšumí do nicoty. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Strejda Arnold se na stará kolena pustil do dramatických rolí a kupodivu mu to docela jde. Ale ačkoliv film láká právě na Arnieho, hlavní hvězdou je tu z mého pohledu Scoot McNairy, jenž perfektně ztvárnil dispečera, kterému se po nehodě rozpadl celý život. A to souvisí s další věcí, co se mi líbila.. Nebyla tu žádná vyloženě kladná a ani vyloženě záporná postava. Prostě to bylo tak, jak to v životě chodí. Oproti tomu stojí trochu unylé zpracování, které postrádá spád a na můj vkus by se tu trochu dalo přitlačit na emoce. Navíc srážka letadel dostala prostor jen na radaru, což je kvůli hlubšímu dojmu docela škoda. Nicméně i tak se jedná o celkem slušnou práci a jsem docela zvědav, kdy se Švarcíka dočkáme v nějaké shakespearovině. 60% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film je príbehom dobre zrekonštruovanom v seriáli o leteckých katastrofách Mayday. Konkrétne je to časť z druhej série - Deadly Crossroads, kedy sa vo vysokej výške zrazili dve lietadlá. Obrovská tragédia, kedy vo Švajčiarsku padali z neba telá malých detí... Z príbehu mrazí, obrovské nešťastie, ktoré malo dohru v ďalšej tragédii, o ktorej je tento film. Škoda že tu chýba tá vyhrotenosť, silnejšie zahraná túžba po pomste, prehĺbené nešťastie z oboch strán, ale aj úloha médií, ktoré po koľký krát v záujme senzácie opäť zničili životy. Nebolo tu ukázané, prečo sa stala chyba na dispečingu, aká bola úloha kapitánov, scénka, ako otec, ktorého hrá Arnold, našiel nejaký šperk po svojej štvorročnej dcére na mieste dopadu lietadla. To všetko mohlo z tohto filmu urobiť skvost. Žiaľ nestalo sa. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Som rád, že Arnie toči zas filmy, ale radšej by som ho videl v akčnejšej polohe, ktorá mu proste sedí viac ako uplakaný dedo. Aby som to upresnil, nie že by mi tu vadil, ak by zahral nejakú výbornú postavu v dobrej dráme prečo nie, ale toto dobra dráma nieje a Arnie tu nemá moc čo predviesť okrem znudeného xsichtu. 55% - 3* ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Porovnávať takýto snímok z hľadiska príbehu s predchádzajúcim Arnieho filmom (Maggie), takým spôsobom ako to urobil "verbal", je kurva neúctivé. Takže za mňa si v tomto prípade za úplného kokotka. Dráma má rovnako ako iné žánre svoje špecifiká. Skrátka, buď vás "dostane", emocionálne zasiahne, alebo ju ako mnohí diváci prezívate. "Aftermath" nie je žiadnym dramatickým skvostom, ktorý vás dojme natoľko, že by ste potrebovali pakel "šnuptichlov", no na druhej strane, rozhodne žiadnou hanbou filmovému priemyslu. Ďalším problémom je pre mňa fakt, že podaktorí komentujú tento snímok ako čitateľný, predvídateľný. No ja neviem či sú tu mnohí alkoholici, či na drogách, ktorým vyhoreli bunky v mozgu, no toto je film podľa skutočnosti, čiže kurva takmer všetci vedia kam tento príbeh speje ešte skôr, ako sa ho odhodlajú vzhliadnuť (teda aspoň tí čo poznajú okolnosti). ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Vitalij Kalojev osobně našel svou dceru v troskách letadel. Stejně jako našel její náhrdelník. (Dinsberg)
  • Perlový náhrdelník dcery Vitalije Kalojeva se stal předlohou pro památník, vybudovaný na místě nehody. Představuje jej zvětšenina tohoto náhrdelníku s „perlami“ o průměru přes 1 metr. Náhrdelník je ztvárněn jako přetržený. (Dinsberg)

Súvisiace novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (viac)

Reklama

Reklama