Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil. Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 7

Recenzie (246)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Jako sranda to šlo, pokud film nebudete brát vážně. Jako smysl to nedává, ale Mila je dobrá ve všem. A ta paní ze SNL exceluje jako vždy. Jenom to sprosté vyjadřování mi přišlo až moc strojené. Nevadilo mi to, ale nebylo to přirozené. Taky by mě zajímalo, jak byl film ve světě úspěšný. Měl premiéru v srpnu 2018, na dvd půjde 30.1.2019 a já ho dnes viděla na jojcinema. Zajímavé... ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Ďalší kus do rady špionských komédií. Klasická zápletka. Dievča netuší, že jej pán Dokonalý je v skutočnosti vrah/agent. Niečo ako napríklad Vrahouni (Ashton Kutcher). Tu na "obzvláštnenie" je dievča sprevádzané, v boji o život, najlepšou kamarátkou. Kate McKinnon mi svojim prejavom naozaj nesedí. Pôsobí ako ženská biela verzia čiernych teatrálnych komikov. Myslím, že české a slovenské televízie našli pecku pre svoje opakované vysielania. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Mila a Kate sú neskutočná dvojka. To priateľstvo aj všetky tie crazy stunts im veríte. Ten film je zábava. A je zábavný. Za akčné scény by sa nemusel hanbiť ani Logan či Deadpool. Ale stále je v hrdinoch istá až naivná bezprostrednosť, ktorá chytí za srdce a robí z nich viac než len stereotyp. Bola som zvedavá na Sama a fakt mu to išlo, chlapcovi. Gillian bola príjemné prekvapenie a jej scény s Kate boli lahodné. No a Hasan, ach Hasan. Možno to bola jednohubka. ALe nenudila, potešila a mnohé iné podobné filmy by si z nej mohli brať príklad. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (11)

  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Súvisiace novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (viac)

Reklama

Reklama