Reklama

Reklama

House Mother

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
USA, 2017, 7 min

Obsahy(1)

Tri nové študentky zostali poslednými dievčatami, ktoré bojujú o miestenku v slávnom sesterstve na univerzite. Najťažšia skúška sa práve začala a je ňou privolanie zákerného ducha. (Marceloo)

Recenzie (3)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

No ze startu jsem si říkal paráda…nějaká příprava na pořádné lesbické orgie v sesterstvu. Tři polonahá děvčata ve spodním prádle, pak jdou i kalhotky dolů a pak…nic…Ty vole to mě pěkně nasrali, páč ta černovlasá nevypadala vůbec zle. Když se pak na scéně zjeví Barbara Crampton v té gumové masce (kdyby nebyla v titulcích, tak bych ani nevěděl, že šlo o ní) došlo i na zakrvácená těla a jeden solidní řev. To je vše. Takže jsem zas ostrouhal a odcházím těžce zklamán. Navíc závěrečné titulky mají snad před dvě minuty… ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Tri nové študentky zostali poslednými dievčatami, ktoré bojujú o miestenku v slávnom sesterstve na univerzite. Najťažšia skúška sa práve začala a je ňou privolanie zákerného ducha. - Vydarený krátkometrážny horor, v ktorom hrá moja milovaná Barbara Crampton dosť neobvyklú úlohu, pretože hrá zápornú postavu. Všetko je tu funkčne zladené, či už ide o masky, herecké výkony alebo hudbu, ale na vyššie hodnotenie to je až príliš krátke. To vyššie hodnotenie však určite príde, ak sa to podarí vytvoriť v celovečernej podobe, pretože to až príliš pripomína môj oblúbený seriál Scream Queens, čo je len dobre. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Hm... Těšil jsem se na vznešeně krásnou Cramptonovic Barbaru a ona tam nakonec vůbec nebyla k poznání. Takže aspoň jedna hezká zrzka ve spodničkách a několik minut očekávání něčeho, z čeho nakonec bylo nic moc. Jako úvodní scéna před úvodními titulky k celovečeráku by to šlo, ale jako samostatný kraťas nijak zvlášť nápadité ani vypointované. ()

Reklama

Reklama