Reklama

Reklama

Your Date Is Here

Krátkometrážny / Fantasy / Horor
USA, 2017, 7 min

Obsahy(1)

Matka s dcérou si krátia večer hraním stolovej hry po babičke. Čaká na nich ale nepríjemné prekvapenie, ktoré im celý večer prekazí... (Marceloo)

Recenzie (5)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Matka s dcérou si krátia večer hraním stolovej hry po babičke. Čaká na nich ale nepríjemné prekvapenie, ktoré im celý večer prekazí. - Tak toto sa mi páčilo. Na stolných hrách som vyrastal a vždy na ne rád spomínam ako na neporovnatelnú alternatívu k dnešným vymoženostiam ( aj keď také honičky s policajtmi v GTA majú zase výhodu v podobe adrenalínu ) a pokojne by som sa k nim niekedy vrátil. Celý čas som čakal, čo sa z toho nakoniec vykluje a v závere som zostal milo prekvapený, takže slušné tri si tento krátkometrážny snímok bezpochyby zaslúži. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Cílová skupina tohoto krátkometrážního snímku tak maximálně do deseti let. Starší diváky na tomto shortu nevyleká absolutně nic. Nikdy jsem nebyl nadšencem deskových (společenských) her (leda tak dostihy a sázky, člověče nezlob se) a tady jsem se nesetkal ani s tou slibovanou gradující atmosférou. Spíš jsem u toho zíval nudou a dostal chuť na pizzu (jak ji normálně nejím). Finální lekačka se taky zcela míjela účinkem… ()

Sadova302b50 

všetky recenzie používateľa

Obstojně budovaná atmosféra, což je u hororů základ, ale je pravda, že závěr, který se skutečně dostavil, jsem čekala o deset vteřin dříve. Solidní 3* ()

Reklama

Reklama