Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 15 rokmi sa najlepší priatelia Sal (Adam Ferrara) a Vince (Gary Basaraba), výrobcovia najobľúbenejšej pizze v štvrti Malé Taliansko v kanadskom Toronte, škaredo rozhádali a založili konkurenčné pizzerie. Dnes medzi nimi zúri doslova pizzová vojna. Sal a Vince delia svoj čas medzi vzájomné sabotovanie svojich biznisov a urážky, ktorými sa častujú v miestnom bare. Ale nie každý chce vojnu. Salova dcéra Nikki (Emma Roberts) a Vinceov syn Leo (Hayden Christensen) sa do seba zamilovali. Rovnako aj Salova matka Franca (Andrea Martin) a Vinceov otec Carlo (Danny Aiello). Keď Franca a Carlo oznámia svoju svadbu, tajomstvo Nikki a Lea tiež vyjde na povrch. Sal a Vince to už viac nevydržia. Uzatvoria stávku - „Tím Sal“ bude čeliť „Tímu Vince“ v súťaži v pečení pizze, kde porazený bude musieť definitívne opustiť Malé Taliansko. Sal a Vince uspejú v snahe poštvať svoje deti proti sebe. Emócie sú rozpálenejšie ako pece na pizzu. Malé Taliansko je teraz vojnovou zónou. Kto bude víťazom? Tím Sal alebo Tím Vince? A čo bude s dvomi nádejnými pármi? Stane sa ich láska obeťou alebo víťazom tejto epickej kuchárskej súťaže? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (41)

curil 

všetky recenzie používateľa

S "kuchařskými" filmy se roztrhl pytel, zřejmě na základě úspěchu televizních pořadů o vaření. Little Italy je pohodový a úsměvný film, žádná hurá komedie, ale na druhou stranu je zatížen spoustou klišé z podobných filmů. Láska mezi znepřátelenými rodinami, až na konci filmu se dozvíme, proč se kdysi dva největší kamarádi rozkmotřili, kolikrát jsme již něco podobného viděli? Jediným pozitivem pro mě bylo, že jsem šel strčit ristorante do trouby k obědu. ()

blackman7 

všetky recenzie používateľa

Tohle jsem si opravdu užil, je to pěkná pohodová komedie. Ano, samozřejmě že je to klišé a víte jak to skončí, ale dobrá věc na opakujících se žánrech je alespoň ta, že si z nich můžete vybrat film, který vám sedí nejlíp. Pro mě to byla Little Italy, s mými oblíbenými herci a zbytek neznámého obsazení mě taky úžasně překvapil. Klasický romantický příběh, kde je hlavním pointem pizza, mi přišel vhod právě v době, kdy bylo venku pěkně, ale byl jsem nemocný a celý den doma. Fajn podívaná s vtipnýma hláškama, která zlepší náladu. ()

Reklama

Baerdeller 

všetky recenzie používateľa

Emma Roberts viditelně hraje jen kvůli jménu a vzhledu. Hereckého umění po tetce příliš nepobrala. Ty její umělé a nepřirozené reakce, to je jak z jihoamerické telenovely. O to mi víc zaráží, že se většině, dle zdejších komentářů, její výkon líbil. Scénář ji moc nepomáhá, protože jde opravdu o maximálně generický, ničím nepřekvapující, romcom. Vyloženě podprůměrná lowcost romantika. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(84/2018) / Mám pocit, že niekto hrozne bohatý vlastní licenciu na vytváranie romantických komédií. Stačí kúpiť a dosadiť si hercov, prostredie a nejaký počítač proste vypluje výsledný produkt. Pozitíva: Emma Roberts a všetko to talianske okolo. Ak máte radi pizzu film sa bude určite páčiť nech by v ňom bolo hocičo, závidím štábu. Negatíva: Little Italy je mix už tisíc kráát videných scén, zápletiek a vtipov. V pohode som si pár krát odbehol a všetko ďalej šlo overenou cestou. Jeden krát sa tých 60 minút čo som z tohto filmu videl asi dalo. (5/10) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahká romantická komédia s nemalou príchuťou Italského temperamentu. Film, ktorý na nič nehrá a (hlavne) chce trošku pobaviť diváka. H. Christensen mi na rolu Lea nepríde úplne „jednoznačnou“ voľbou. Za to E. Roberts áno a je v dobrej forme. Keď chcete zhruba na 100 minút zabudnúť na problémy okolo seba, nevadí vám „malá“ dávka klišé momentov a máte rád pizzu, tak film „Malá Itália“ nebude pre vás zlou voľbou. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

  • Zákazník v Salově (Adam Ferrara) restauraci nosí jmenovku s nápisem „Mario“ a Nikki (Emma Roberts) ho oslovuje „pane Puzo“. Mario Puzo napsal knihu „The Godfather“, podle které byl natočen film Kmotr (1972). (KGBelik)
  • Emma Roberts ve filmu nosí červené tričko s nápisem: „A slice of heaven.“ Julia Roberts, Emmina teta ze skutečného života, měla na sobě tričko stejné barvy a se stejným popisem ve filmu Mystic Pizza (1988), který natočil stejný režisér jako tento film, a proto se spekulovalo, že by mohlo jít o pokračování. (KGBelik)

Reklama

Reklama