Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezamestnaný inžinier Stanley Hill (John Travolta) sa stal svedkom vraždy svojej manželky Vivian (Rebecca De Mornay), ktorú napadol gang násilníkov v podzemných garážach. Sužovaný vinou, že nedokázal zachrániť ženu, ktorú miloval, sa Stanleymu stále vracia obraz Vivian umierajúcej v jeho náručí. Keď nie sú detektív Gilmore (Sam Trammell) a ďalší skorumpovaní policajti schopní dostať vrahov pred súd, obráti sa Stanley na svojho starého priateľa Dennisa (Christopher Meloni) a rozhodne sa vziať veci do vlastných rúk. Na ceste pomsty Stanley odhalí sprisahanie, ktoré vedie do horných radov vlády. Tí si čoskoro uvedomia, že Stanley a Dennis sú oveľa nebezpečnejší, ako si mysleli ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (117)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Předně musím říct, že Travolta vypadá fakt směšně. Nevím jaký doktor mu tohle dělal ale neumím si představit, že s tím xichtem je spokojený. A teď film. Točilo se při nejlepším béčko a tak se k tomu taky přistupovalo, ale stejně mě dokáže naštvat, když jsou tvůrci naprostý blbci a nedokážou vymyslet nic originálního nebo překvapivýho. Koukáme na milionkrát viděné a musíme dělat, že jsme to ještě neviděli. Abych nebyl jen negativní, tak míra brutality je až svěží. Hašteření Travolty s kámošem funguje a jen aby se nechumelilo, mezi tím nemilosrdně zlikvidují kupu lidí. Všichni jsou ale dementi, takže jim to ani nedá moc práce. Já pomsta je thrillerové béčko bez fantazie se směšným vyhaslým hercem a příběhem jak za časů Segala. ()

himor 

všetky recenzie používateľa

Večne naliaty Travolta v totálnej tupej akčnej béčkovine...ale dobre, každý stárne, Johnnymu už asi na staré kolená riadne šibe, čo aj vidno, ale tak dalo sa to pozerať, aj keď asi za dva dni ani nebudem vedieť o čom to celé bolo. A taký malý dodatok...ak ja budem taký svižný v jeho veku, tak budem fakt ešte rád heh. 45% ()

Reklama

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Po viditelných plastikách vyráží Travolta na cestě za pomstou. Zabili mu ženu kterou miloval. Popravdě....... víc by mi do role seděl jeho parták Meloni. Ta jeho bitka v holičství byla sice krátká, ale za to efektní a celkově jsem mu jeho postavu věřil víc. Jinak akce tak akorát, žádný promakaný příběh, ale jen čistá rutinní žánrovka. Herecky to odsejpá a ve své hodině a půl to ani moc nenudí. Snad až na ten začátek. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Klasický a trochu oldschoolový revenge film, který naštěstí dodržuje pravidla žánru, kameraman dokáže udržet kameru na stativu, děj není hloupý, ale naopak, docela dobře by se mohl odehrát, Travolta pro roli asi zhubnul, já byl spokojený, na 60 % mi to bohatě stačilo. Málokdy se dnes vidí typický žánrový film s dodržením postupů, a dokonce držící logicky pohromadě. Dokonce se objeví i pár dobrých hlášek, postavy se nechovají jako pitomci, oba hlavní mstitelé mají charisma, spokojenost. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Presne ten typ brakovských filmov, v ktorých hrá posledné roky Cage. Bývali špecialny vojak, niekoho mu zabijú, nečinnosť polície, zo skrine vyberie svoju starú zbraň a ide sa mstiť. Ozaj sme potrebovali ďalší takýto lacný, predvídateľný film s Travoltom a jeho nastrelenými vlasmi v hlavnej úlohe? 1 z 5 ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)
  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)

Reklama

Reklama