Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani Slovensku sa nevyhýba krutý a neľudský biznis s utečencami. Zločinecká skupina, ktorá nič netušiacich utečencov zo Sýrie využíva na obchody s orgánmi, funguje ako hodinky - až kým jednej temnej noci neurobia chybu a neostane po nich mŕtvola. Náročný prípad dostane pridelený kapitán Majer a jeho tím. Spoločne dokážu z mála stôp odkryť hrozivé pozadie obchodu s ľuďmi. Keď sa však Majer dostane zločincom na dosah, jeho život sa ocitne v ohrození. Jediný, kto mu môže pomôcť, je jeho verný Rex. Stihne ale prísť na pomoc svojmu najlepšiemu priateľovi včas? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

funesfilm 

všetky recenzie používateľa

S "odretými ušami" jedna hviezdička. U nás na Slovensku to akosi nevieme asi. Opäť sklamanie. Nehovorím, že pôvodná verzia od našich južných susedov bola extra výborná, no "napodobenina" zatiaľ nevyšla. Seriál bez hudby a schopných dialógov. Niet, čo hodnotiť. Na úrovni amatérskeho videa. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm. Nie zlé, Juraj Bača sedí a vlčiak je vlčiak, to je bez komentu :-) Ale scenár nie je ktovieako prepracovaný, Lukáš Latinák je vyhorený a pravdupovediac už nemám veľkú chuť v niečom ho vidieť (dvojnásobne nie ako kvázi komického parťáka hlavného hrdinu) a čo ma dosť zaskočilo, to je brutálne menenie počasia zo scény na scénu. Chápem, že nakrúcanie v exteriéroch je v tomto smere nevďačné, ale tak zas aby mi bolo ukradnuté, že v jednej scéne to vonku vyzerá pochmúrne, ako na jeseň a hneď v nasledujúcej Rex behá slnkom zaliatymi letnými vinicami, to asi tiež nie je úplne v poriadku. Tešia ma akceptovateľné dialógy, dobré postavy (až na Latináka) a "filmová" réžia Petra Bebjaka. ()

Reklama

Reklama