Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis), súkromný detektív z Los Angeles, si užíva bezstarostný život. Po tom, čo urobí láskavosť svojmu priateľovi, stane sa terčom útoku miestneho gangu. Nielenže mu vykradnú byt, ale mu ešte aj zoberú milovaného psa Buddyho. Steve je pripravený získať svojho miláčika späť za každú cenu a všetkými prostriedkami. Po sérii bláznivých pokusov psa ukradnúť začne Steve s gangom vyjednávať. Súčasne ho prenasledujú dvaja svojrázni samojskí bratia, pomstychtiví poskokovia miestneho úžerníka, a niekoľko ďalších veľmi podivných existencií. Svojimi činmi Steve celému svetu dokazuje, že pes je skutočne najlepším priateľom človeka. Je ochotný zájsť za hranice všetkých možností, len aby Buddyho získal späť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (162)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, natočit s takovými herci takovou sračku, to je prostě smutné. Bruce Willis v poslední době natáčí kraviny, ale John Goodman si tohle nezasloužil, i když jeho postava je tradičně dobrá. Protože on je dobrý. Ale Jason Momoa nudný, Adam Goldberg nevyužitý, Famke Janssen ani nemluvím. A hlavně, celé je to jen trapné. ()

Reklama

Sharpooter 

všetky recenzie používateľa

Jako komedie na odreagování je to fajn, lehce nadprůměrné. Příběh se průběhem zamotává a rozmotává. Jsou zde scény, které zde vůbec nemusely být, ale moc jich tu není. Celkově je příběh lehce nadprůměrný. Kdyby se celý příběh netočil kolem psa, tak věřím, že by byl i podprůměrný. Prostředí Kalifornie je nádherné. Postavy jsou zajímavé a až na vyjimky dobře napsané (většinou jsou ty vyjímky vedlejší postavy). Na to, že je to komedie jsem se mockrát nezasmál, možná vůbec. Hercům jejich role sedla, jde vidět, že si opravdu dali záležet, aby se do svých postav vcítily. 6/10 ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Bruce Willis skejtuje, miluje svojho psa, pátra po grafiti-umelcovi a hlavne sa pohybuje medzi svojráznymi postavičkami podsvetia. Akcia a vtip. Ale všetkého ozaj len trošku. Podobný žáner mu je vlastný, veď si na nej postavil kariéru, ale keď nie je kvalitný scenár, ani slávny herec nepomôže. Oddychovka na jedno pozretie. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Nie je to vyslovene zlé. Bruce Willis sa snaží oživiť svojím prínosom žáner, ktorý mu v deväťdesiatych rokoch priniesol zlatú hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode. Aj napriek silnému hereckému ansáblu sa ale jedná o veľmi obohratú pásku. Niekedy príde do rany dobre mierený vtip ale hneď v druhej scéne je zabitý trápnym patosom. Pozitívom filmu je, že počas celej stopáže nenudí a dobre sa na to pozerá. Horšie je to, že sme podobné veci videli a videli sme ich lepšie. 49% ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (7)

  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)
  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)

Reklama

Reklama