Reklama

Reklama

Manžel na skúšku

  • Česko Manžel na zkoušku (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (206)

Deyw 

všetky recenzie používateľa

Klasicka chcanka o zkurvenci kterej je miliardar a chudy ubohy kurve, ktera je tak hezka, ze ji to proste nejde verit..rozvazi pizzu a ma asi 200praci aby uzivila haranty..jeji mama na ni sere a zkurvenec co ma miliony s ni vyprca a hodi ji do more..pak ztrati pamet a rozjede se tahle sarada..jako k obedu na nudny odpoledne dobry..jinak je to spatny..:( ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Cez palubu som zatiaľ nevidel, ale toto mi prišla ako prijateľná verzia romantickej komédie, ktorá keď chce byť vtipná, potrebuje k tomu presne týchto hercov, akých sme tu mali. Hlavne Eugenio Derbez do svojej roly perfektne sadol. Komédia to je nenáročná a nepreháňa, na záver prisladí, ale určite ostáva po nej príjemný pocit. Keď sa to v tomto žánri robí takýmto štýlom, ostávam vždy spokojný. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavné, najmä ta prvá polovica, ktorá tu funguje na báze humoru, o ktorú sa tu staral predovšetkým Leonardo Montenegro. Druhá polovica a potom hlavne ku koncu už ale trochu svoje čaro stratila. To preklopenie z humoru do romantiky bolo iba obyčajné a neponúklo nič, čo by výraznejšie zaujalo, takže som sa začal trochu nudiť. Celkovo však spokojnosť, neuškodí, neohúri, no dá sa pritom zrelaxovať a vypnúť. Lepší priemer. 65/100 ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Bohužel se nevyhnu srovnávání s původním filmem, I když se nejedné o remake, jako spíše o pokračování, vzhledem k tomu, že tam jsou odkazy na původní film, ale vyhnout se tomu nejde. Čekala jsem něco na stejný způsob, ale většina byla jako přes kopírák, skoro nic originálního, vše se inspirovalo původním filmem, to mě asi mrzelo nejvíce. Dvojice Anna a Eugenio bylo skvělé, nejdříve se mi k sobě nehodili, ale postupem času jsem si na ně zvykla. Za celý film jsem se srdečně zasmála tak dvakrát, jinak to bylo pouze občasné pousmání nebo se mnou hláška či scéna ani nehli. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)

Reklama

Reklama