Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je obyčajná žena s ľahkou kolísavou nadváhou a s ťažko kolísavým sebavedomím. Má kámošky, má prácu, občas i priateľa, občas i na dlhšiu dobu, ale keď sa pozrie do zrkadla, vidí iba to najhoršie. Poznáte to asi tiež. Pri jednej z jázd vo fitku, kde na rotopede márne stíha nižšiu váhu, spadne a buchne sa do hlavy. Pre istotu hneď dvakrát. Keď sa preberie, zistí, že kúzla a spravodlivosť predsa len existujú. Stala sa z nej totiž neodolateľná krásavica, zrazu vyzerá ako božská supermodelka. Celý život sa od základu zmení. Má to však jeden háčik. V skutočnosti sa nič nezmenilo, špičky sú presne tam, kde boli, a ona je jediná, kto sa ako luxusná kosť vidí. Ale to vôbec nevadí, Renee sa cítí sexy, je božská, a život naberá na obrátkach. A každý, kto ju stretne, sa nestačí diviť. Začíná flirtovať, chce novú prácu, možno by mohla byť i modelkou, keby bola povrchná. Nebojí sa byť ľahko vyzývavá voči šéfovi a vôbec, celý svet jej zrazu leží pri nohách. Nebojí sa súťaže krásy v plavkách, a to vôbec najdôležitejšie – nebojí sa zamilovať. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (251)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Síce nieje božská, ale vo svojej podstate náramne sexy. Nechcem znieť, ako nejaký pokrytec, ktorý sa prispôsobí na pár minút len preto, lebo si to situácia vyžaduje, ale mať pri sebe tak skvelú ( aj keď len podľa scenára vymyslenú ) babu, tak sa rovno žením. Viem, že každý hľadá tú svoju modelku ( modela ), ale Amy akosi dokázala, že sa to dá aj vo väčšej konfekcii, ako je erotický štandard. Ok! ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Komedie jako Jsem božská mají jednu výhodu, diváka ve většině případů nemohou zklamat. Když už si někdo něco podobného pustí, přesně ví, o čem to bude a jak to skončí. Na druhou stranu, až na pár výjimek, ani nepřekvapí a nepřináší nic, co už by nebylo použité. I Feel Pretty je typickou romantickou komedií, která zapadá do průměrnosti a používá 100x viděné téma (v tomto případě až moc kopírované Ďábel nosí Pradu, ale kvalitou se nijak nepřibližující). Přesto, co jsem čekal, to jsem i dostal a tudíž dvě hvězdy jsou zcela zasloužené. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

ale jo...s odřenýma ušima,ale jo...zhruba do půlky je I Feel Pretty vtipná a příjemná záležitost,kde je Amy Schumer (kterou zase úplně nemusim) za sympaťandu a věřím,že se v ní uvidělo hodně divaček.Pak ovšem přijde zlom (jak jinak),kdy se hlavní hrdinka začne chovat jako kosočtverec,aby posléze prozřela a mohlo dojít k finálnímu moudru.Jakkoliv jsem celkem dlouho přemýšlel,že dám jen 3 hvězdy,protože mě v jednu chvíli (cca 20 minut) film neskutečně iritoval,převládl nakonec prvotní good feeling a tudíž je to za 4 ač velmi těsně...70% ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Tak čo, je sexi? Za mňa áno!Odporúčam hlavne pre baby👍. Myslím, že každá z nás sa v niektorej z vtipných situácií nájde☺️.Som sexy odľahčene, trefne poukazuje na “úskalia” ženského sveta, ale na druhej strane dokazuje novým spôsobom, staré dobré klišé, že každé dievča je krásne také aké je.Že je treba si vážiť a milovať samého seba so všetkými nedostatkami a chybičkami krásy, ktoré nás robia jedinečnými.💖Keď objavíme čo je na nás krásne, je treba to hrdo nosiť a ukázať celému svetu. ()

Filmmaniak 

všetky recenzie používateľa

Komedie pro ženy, která ženám podsouvá, že nejsou krásné nebo žádoucí jen proto, že nevypadají jako supermodelky na obálkách pánských magazínů. Místo toho, aby snímek bojoval proti institucionalizovanému ideálu krásy a předával divačkám sdělení, že na povrchním vzhledu až tolik nezáleží, tak jim říká pravý opak. Nejprve jim vsune myšlenku, že by se měly cítit špatně, pokud vypadají alespoň trochu podobně jako hlavní hrdinka (přičemž ale Amy Schumer rozhodně není nějaká ošklivka), a pak je zahrne situacemi, v nichž je opakovaně prezentováno, že každá žena, která nevypadá jako modelka z reklamy, je tlustá a ošklivá. Vrcholem je závěr, v němž hlavní hrdinka sice má motivační proslov před spoustou jiných žen o tom, že všechny ženy jsou krásné takové, jaké jsou, ale má ho jen kvůli tomu, aby tím udělala reklamu nové sérii cenově dostupné kosmetiky. Ani to na komedii není moc vtipné - bodejť by ne, když veškerý děj je založen na jednom jediném vtipu. Delší recenze ZDE. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (9)

  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Původně měl mít film rating R. (griph)

Reklama

Reklama