Reklama

Reklama

Mike Regan (Pierce Brosnan) má všetko, čo si kedy mohol želať - šťastnú rodinu a luxusný "inteligentný" dom. Spoločnosť, ktorú vlastní, sa chystá zaviesť radikálne zmeny v systéme prenájmu súkromných lietadiel. V spoločnosti zamestná Eda Portera (James Frecheville), mladého muža so špičkovými znalosťami o IT technológiách, aby riešil firemné problémy. Pozve ho aj do svojho domu, aby mu zmodernizoval internetové zabezpečenia domácnosti. Keď Ed onedlho začne cez internet sledovať jeho i jeho rodinu, pochopí, že si ho pustil až príliš k telu. Je už však neskoro na to, aby to zmenil ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (60)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Šéf letecké společnosti ukáže lidskou tvář podřízenému ajťákovi, který je shodou okolností psychopatický sociopat, takže pozvání na skleničku bere jako vstupenku do rodinného kruhu. Když je záhy vykázán do patřičných mantinelů, logicky se naštve a začne tropit prostřednictvím sítě neplechu na všech frontách. Tak nevím, co je na tom mysteriózního. Každopádně mohlo to být docela fajn béčko, ale to by tu muselo být jiné obsazení. Brosnana to vyloženě nebavilo a věřím, že kdyby to bylo možné, nedostal by ani zaplaceno. Ještě horší byl jeho protivník, který postrádal snad všechno, co má herec mít. Tihle dva tak úspěšně pohřbili všechna pozitiva, která by se tu dala najít, takže jediné dobré, co o I.T. mohu říct je, že jsem se vydržel dodívat. 25% ()

Lucjen odpad!

všetky recenzie používateľa

Pierce sa stále drží zubami nechtami pred kamerou a ja som bola po dvoch rokoch, od tohoto zvedavá, čo má nové. Očividne stratil schopnosť rozlíšiť dobrý scenár od príšerného. Hrá tu otca, ktorý svoju dcérku miluje a nikomu ju nedá, už vôbec nie svojmu zamestnancovi, ktorého po viacerých pokusoch priženiť sa do rodiny vyhodí aj z práce. Lenže zamestnanec je strašne dobrý ajťák a rozhodne sa pomstiť. To neznie úplne zle. Ale je to ešte horšie. Film sa 95 minút tvári hrozne vážne, jeden dramatický záber strieda druhý a napätie stúpa. ...a teraz seriózne. Dramatická kamera je nanajvýš podivná, neprirodzená a o stúpaní či klesaní napätia sa nedá hovoriť, pretože tu proste nie je. Herecké výkony sú na zasmiatie aj zaplakanie, Frecheville sa do úlohy nebezpečného psychopata absolútne nehodí. Prekvapilo ma, že aj Brosnan miestami zúfalo prehráva...muselo byť ťažké sa to naučiť, pretože ho inak považujem za solídneho herca. Vrcholom všetkého je pán, ktorý rodine pomôže pomocou googlu - zistí, že záškodník má psychické problémy. Wau! O technickej stránke filmu hovoriť nebudem, myslím že o tej sa tu rozpíše spolusledovateľ, ktorý celú stopáž od srdca nadával, so všetkými podrobnosťami čo a prečo ajťák robí zle. Odpady teda nerozdávam rada a často, ale tentokrát... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemerný technologický thriller, ktorý nášho diváka prilákal aj na štek Rytmusa, čo už fakt nechápem - nie je to ani herec, ani spevák, len vulgárna kopa neintelektu. Hackerské šikany nie sú to, čo ma na filmoch baví, ale tento námet nebol až taký zlý. Len nedotiahnutý, hoci vnukne aspoň tú myšlienku, že v dnešnom svete technológií stačí naozaj málo, niekto sa pohrá so systémom a človek je nahratý. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Scenár vierohodne ide po starej známej ceste. Celý príbeh ako aj niektoré scény sa dajú dopredu odhadnúť. Priemerný výkon od pomaly starnúceho P. Brosnana. Škoda, že J. Moore do toho nepriniesol žiadnu “neočakávanú“ scénu. Samotný záver by zaslúžil lepšiu vypracovanosť. P.S.: Aj tento film potvrdzuje, že ochrana nášho súkromia je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mohla by to byť skvelá epizóda Black Mirror, keby tento seriál začal svoju púť v osemdesiatych rokoch. Itéčkár dneška samozrejme nemá problém nabúrať všetko, čo sa len dá, pretože to je vlastne základný predpoklad toho, aby sa vôbec niečo vo filme dialo. Vážne by som nechcel pozerať rozhovory s tvorcami a hercami pri propagácii, kedy asi museli hovoriť o nebezpečnosti hackerstva, sociálnych sietí a podobné veľmi vtipné záležitosti. A to nám bola pred vyše dvadsiatimi rokmi smiešna aj omnoho zábavnejšia Sieť. ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (9)

  • Když Ed (James Frecheville) projíždí kolem školy a přemlouvá Kaitlyn (Stefanie Scott), aby nastoupila do jeho auta, jsou na krajnici jasně vidět dvojité žluté čáry. Dvojité žluté čáry však nejsou na krajnicích amerických silnic, ale používají se k omezení parkování v Británii a Irsku. (Johnny.ARN)
  • Když Porter (James Frecheville) vyzvedává Kaitlyn (Stefanie Scott) ve škole, má na sobě kotníkové boty a krátkou sukni školní uniformy. V další scéně, když přichází k domů, má na sobě stále stejnou sukni, ale nyní má podkolenky a mokasíny. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama