Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky průlomu ve vyšetřování a chybě jednoho ze zlodějů Profesorovi hrozí, že bude odhalen. (Netflix)

Recenzie (20)

Ingtar2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A dobré diely sú späť. Ale je vidno, že tomu pomaly ale isto dochádza dych. Neviem si predstaviť, ako to bude pokračovať ešte ďalších 6 dielov. Alvaro Morte je veľmi dobrý herec, dúfam, že takéto výkony bude podávať aj vo Wheel of Time ako Asha'man Logain Ablar. Za mňa priemerné 4*, keďže stále sa tu nachádza dosť vaty v podobe rozpitvávania vzťahov. 75%. Btw príde mi čudné, že sú to len necelé dva dni od prepadnutia a Raquel už hovorí o rutine v podobe stretávania sa s profesorom v kaviarni. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zvrat v zavere bol napadity a "Professor" sa predviedol. Na to, aky je to "podivin" mu to v hlave slusne srotuje. Zatial ma predstavitelka kravky Tokio svojim "herectvom" a kazdym dalsim vystupom irituje viac a viac. Z "Berlina" sa ukazuje celkom vydareny sociopat a "Helsinky" len utvrdil, ze je jednoduchsi pesiak, co hra len krovie. Slabsie stvorhviezdie, ale v ramci toho, co sme mohli vidiet doteraz, konecne zabavnejsi a originalnejsi diel. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke, konečne si tvorcovia aspoň na chvíľu uvedomili za aké dokonalé bytosti považujú páchateľov a čo za neschopné svine sú policajti, tak na niekoľko minút tieklo do topánok aj profesorovi, ktorý to však pochopiteľne zvládol. Nuž, policajti už predviedli na ošetrenie aj človeka, ktorému textília ponožky splynula v jedno s kožou a krvavými otlakmi na nohách, ale pocikaný Profesor opäť policajtov prešťal, tentokrát doslova. Avšak vysoko oceňujem fakt že seriál vystihuje reality, verejnosť zbožňuje kriminálnikov a nenávidí plicajtov, pochopiteľne do momentu keď sa nestanú obeťami oni sami... ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prichádza loose end. Ten ktorý je vonku a ku ktorému začína smerovať polícia. Boj o vrak auta začína. Bude treba spraviť všetko, aj ísť za čiaru dôstojnosti. Mastermind vie čo je v hre a vracia sa na miesto činu. Teraz uvidíme botu streleckej dievčiny, ktorá sa sama odzbroji, viď zaujímavost k časti ()

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vim, že to říkám furt, ale pamatuju si, jak na první zhlédnutí jsem z týhle epizody byla úplně v prdeli. Tohle bylo intenzivní i na druhej průchod saakra! I když musím říct, že ta scéna, kdy typickej ruskej Ivan ze skládky máchá s Profesorem v autě jak šílenej byla zatraceně hilarious. A když už jsme u toho, ještě mi přijde vtipná (nebo spíš zvláštní?) jedna věc - pamatujete, jak rodiče Ria v minulým díle říkali, že skoro nevylejzal z pokoje a hrál jenom videohry? Tak to teda jestli má takovýhle vypracovaný bicáky a pekáč buchet jenom ze sezení na prdeli.. dokonalá genetika. A přísahám, že scéna, kdy si Profesor strká tyčku do nosu, mě fyzicky bolela i za něj. (A taky mi to trochu připomnělo covid test.. ¯\_(ツ)_/¯) No a Berlín je prostě perfecto, muy perfecto (Na konci seriálu budou recenze ve španělštině, jste pro?). Jak může bejt někdo takhle sexy, i když jenom sedí na židli a doslova nic nedělá? Ne, že by byl jedinej v tomhle seriálu, tady je sexy doslova každej druhej a fakt mě to ničí (v dobrým slova smyslu). Hodnocení: dobrovolně se hlásím do harému Berlína. Je to už moc? Ok, pardon, budu se snažit zůstávat nad věcí/10 ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama