Reklama

Reklama

Manhunt

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 13 h 18 min (Minutáž: 42–51 min)

Tvorcovia:

Andrew Sodroski

Hrajú:

Gethin Anthony, Arliss Howard, Kelly Jenrette, Cameron Britton, Ness Bautista, Sam Worthington, Paul Bettany, Jeremy Bobb, Desmond Harrington, Jack Huston (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

FBI moc stop nemá, zato veřejnost je vyděšená hodně. S případem proto pomáhá nový typ detektiva, který musí najít nechvalně proslulého Unabombera. (Netflix)

Diskusia

Jarin69

Jarin69 (hodnotenie, recenzie)

Trochu mě mrzí, že se vůbec neřešil podíl vlády USA, která dělala pokusy na lidech. Mohla to být hlavní příčina toho, proč dělal to co dělal.

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

ledzepfan

Ano, vykresľuje ho nestranne, čo som bol milo prekvapený a preto som dal 4*. Keby bolo o ňom viac seriálov, tak by som mohol byť pri hodnotení kritickejší, lenže som rád, že sa vôbec o ňom niečo natočilo. Hovorím len o tom, že keď je seriál, v ktorom takmer 6 hodín pozeráme ako dementi chytajú vraha, tak by som bol rád, keby aspoň priblížili jeho ideológiu a dôvody k tým vraždám. Ak stále nechápeš ako to myslím, tak si prečítaj môj komentár https://www.csfd.cz/film/525546-manhunt-unabomber/komentare/?comment=11181942

ledzepfan

ledzepfan (hodnotenie, recenzie)

whack

A proto jsi to ohodnotil čtyřma rudýma.. protože to bylo o hovnu a jen to hezky vykreslilo FBI jako idioty (což je mimochodem mimo, protože ten seriál -jestli jsi ho viděl- vykresluje Unabombera překvapivě citlivě a nezaujatě/ ambivalentně) ... Trochu schíza ne?

na príspevok reagoval whack

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Paul_cz

Takhle se to nedělá. Jediná vec, čo sa podarila tomuto seriálu, je vykresliť agentov FBI ako totálnych idiotov. O útočníkovi sa nedozvedáme žiadne základné dôvody jeho radikalizácie. Divák je priamo postavený pred psychopata, ktorý posiela poštové bomby neznámym nevinným ľuďom, nie je tam žiadna filozofia a žiadne zamyslenie sa.

na príspevok reagoval ledzepfan

Paul_cz

Paul_cz (hodnotenie, recenzie)

Greg Yaitanes pokračuje v krasojízdě a po famózních Banshee a Quarry mi naservíroval další masterpiece. Takhle se to dělá.

na príspevok reagoval whack

Reklama

Reklama