Reklama

Reklama

Nebezpečné vzťahy

(relácia)
Talk-show / Reality-TV
Slovensko, 2017, 45 min

Obsahy(1)

Nová talkshow o vyhrotených ľudských vzťahoch. V štúdiu nebude núdza o hádky, konflikty a najmä netradičné a kontroverzné príbehy. Úlohy moderátora sa ujal Pavol Chovanec, ktorý sa svojim empatickým cítením a osobným prístupom bude snažiť rozpletať jednotlivé spory a pomôcť účastníkom, aby našli spoločné riešenie svojich problémov. Do diania v štúdiu sa aktívne zapája aj živé publikum. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Som si hovoril, wau to jak sa markíze podarilo toto, že ľudia sa idú spovedať do televízie. No a ked som začal spoznávať ľudí z policajtov v akcii, súdnej siene a podobne, tak som pochopil ten odrb, no ale 1* dám lebo aspoň sa dá narehotať nad tou debilitou. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

TV Markíza okukala bahno televíznej tvorby od TV Barandov a vytvorila ďalší program určený pre blbečkov, ktorí nevedia pochopiť že to čo vidia nie je realita. Pavol Chovanec = no comment! Priznávam, nemám rád jeho ksicht, jeho farbu hlasu a celého ako je a tak je toto ešte väčší shit ako originál z Barandova. ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Format sam o sebe mi nevadi, sokujuce odhalenia naozaj za vlasy pritiahnutych pribehov "beznych" ludi su na istej urovni zabavne. Nevadia mi ani vykony komparzu, kratkodobo zvladam, ze vsetci reaguju podla tej istej "Co!? Ja neverim vlastnym usiam! Ty uz bud ticho, ty krava, ty len zavidis!" sablony este aj s tou istou intonaciou. A moderator ma zaujimavu liniu brady/celuste. Co tuto show priblizuje k odpadu su pre mna caste zabery, kde polovicu obrazovky vyplnuje druhy kameraman. Ze sa nikto nepozastavuje nad vecami ako ze 21rocne dievca sa uz 5 rokov nerozprava s otcom kvoli niecomu, co sa malo odohrat ked mala 18. Ze moderator neposobi empaticky ani trochu a asi v snahe stihnut ist podla scenara casto reaguje zcestne. Ze otazky z "detektora" nie su uplne na jadro pudla a pritom sa vsetci tvaria, ze to cele rozluskli, este aj s vetami ako "takze je jasne, ze je cisty ako lalia". ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama