Reklama

Reklama

Slayer - Repentless

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2015, 4 min

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Metallica sa môže, so svojim väzenským klipom zo San Quentina, ktorý natočila v roku 2003 ku skladbe "St. Anger", ísť vysrať. Slayer ich absolutne prevalcoval s videoklipom ku songu "Repentless". Natočili nesmierne brutálny, krvavý klip, plný surového násilia, ktorý sa ku ich agresívnej, energickej hudbe výborne hodí. Vražedné besnenie počas väzenskej vzbury. Malú úlohu si v ňom zahral aj mexický drsňák Danny Trejo. Pieseň "Repentless" je v poradí druhá a zároveň i titulná skladba z ich dvanásteho oficiálneho štúdiového albumu. ***** ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Takové fajné videjko z vězeňského prostředí, kde se vězeňská vzpoura promění v pořádný krvavý masakr. Hudba kapely Slayer je samozřejmě dobrá, ale já si víc užíval samotný klip. Objevila se tu řada známých tváří v čele s Dannym Trejem, Jasonem Trostem a Seanem Whalenem, dojde na pořádné krvavé lázně, řezání hlav, lámání kostí, dlabání očí – no prostě pohodová mňamka, která okouzlí hlavně svým vizuálem… ()

titmok 

všetky recenzie používateľa

B-čkový videoklip s veľa násilím bez nejakého hlbšieho významu - aspoň podľa mňa. Hudba super, ale klip išiel mimo mňa ()

Reklama

Reklama