Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Česko Johnny English znovu zasahuje (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby sme si rozumeli, Johnnyho Englisha (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, ktorý sa na staré kolená stal učiteľom, by do služieb vlasti za normálnych okolností nepovolal ani ten najväčší šialenec. Avšak istý geniálny počítačový hacker odhalil identitu všetkých aktívnych agentov britskej tajnej služby a premiérka (Emma Thompson)  pripomína povestného topiaceho sa, ktorý sa chytá slamky. Zhodou jemu vlastných nešťastných náhod je Johnny English tým jediným, kto môže práve teraz zachrániť svoju krajinu. Čo na tom, že si absolútne netyká s najnovšími technologickými hračkami. Ako sám hovorí: „Digitálneho zloducha môžete dopadnúť iba s analógovým prístupom.“ English sa navyše vydáva do akcie vybavený verným asistentom Boughom (Ben Miller), ktorý po ňom obyčajne zahladzuje následky jeho činov. Prvé kroky oboch mužov mieria na Azúrové pobrežie, kde sa tajomný hacker vyskytoval naposledy. Tu sa odohrá prvá kapitola súboja digitálneho génia s analógovým idiotom, súboj, ktorý zďaleka nemusí byť tak jednostranný, ako sa na prvý pohľad zdá. Na strane Johnnyho Englisha sú totiž nielen verný Bough a Spravodlivosť, ale aj schopnosť urobiť vždy to najhoršie možné rozhodnutie a dostať sa z tejto situácie bez akýchkoľvek šrámov. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (382)

Fr 

všetky recenzie používateľa

„NĚKOHO NA TO NASAĎTE“ ... „TO BUDE PROBLÉM. ŽÁDNÝ AGENTI NÁM NEZÚSTALI“... /// Abych pravdu řekl... film, či cokoliv jinýho, v čemž figuruje Rowan Atkinson jsem neviděl tak 10let. Snad proto mě ty jeho ksichty (když něco provede) bavěj (asi vzpomínka na mládí, či co...). Celý je to prostě takový, tak jak známe Mr.Beana, takže ten počítačovej padouch nemá představu, do čeho se žene. Taková píčovina ... (kdo by to čekal, že?). Takže vypnout a vstřebávat ten humor bez hnusáren a se spoustou trapasů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli by Mr. Bean mohl hrát v Ready Player One. 2.) Bond (James Bond), je suchar. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

My máme svého majora Maisnera , Britové Johny Englishe... Oba jsou parodiemi na nechybující agenty jimž kraluje 007. Bohužel s humorem je to utěchto komedií všelijaké. Sem tam se usmějete, většinou se to ale veze na vlně trapnosti až si říkáte proč vlastně na to koukáte... Přitom film je celkem výpravný, lokace zajímavé a i i když Olga Kurylenko jako English girl, není Natka Imbrugliová, i jí končí nohy až u krku a dobře se na ni dívalo... Zato stárnoucí Atkinson těžko skrývá léta a pokud jeho grimasy bavily na začátku osmdesátek, kdy byl vážně geniální, pak tady to už jen nudilo... Dávám za dva algoritmy. * * ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Johnny English do třetice všeho dobrého i zlého! Třetí film o nadmíru nešikovném agentovi je kvalitativně srovnatelný se svými předchůdci, co se akce, dávky humoru a hereckého obsazení týká. Místy tvůrci vařili z vody a sázeli na již viděné, ale taneček naspeedovaného Englishe, hlášky předsedkyně vlády s tváří Emmy Thompson či miniscénka se "špionskými geronty" Gambonem, Dancem a Foxem neměly chybu. Rovněž jsem uvítal návrat starého známého Bougha. V neposlední řadě chválím i to, jak si tvůrci dělali opakovaně srandu z kontrastu mezi vyspělými technologiemi (moderní generací) a tradičními postupy (starou gardou). ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už to nebolo to, čo v dvojke a hlavne jednotke, ale stále niektoré gagy vyšli, takže Atkinson si hanbu neurobil. Ľahký, oddychový film, ktorý dokáže rozosmiať a aj Olge táto akčná rola sadla oveľa viac, než akákoľvek akčná, ale vážna. Tu bola dôveryhodná. Agentka, pri ktorej sa zasmejete. A som rád, že Olga nezabúda na svoje východné korene a že v dobe, kedy je dôležité do sveta vykričať svoje sexualitu, tak ona tú hetero orientáciu má priamo v mene. Ako východniari hovoria: kuri len ko... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Johnny English Strikes Again" bolo pre mňa očakávanie. Mám rád túto postavu a celkovo som mal pocit, že sme tu mali aj dobrý humor. Najmä som rád, že sme sa vrátili k tomu, čo sme mali v prvom filme, lebo najviac som sa bál toho, či to bude tentokrát fungovať. Aby som v rýchlosti povedal iba svoje dojmy z predošlých filmov tak "Johnny English" je pre mňa kultovka. Vždy sa na tom rehocem a plus som zbožňoval hlavného hrdinu. Bol to čistý pako, ale tak presvedčený o svojej dokonalosti, až to bolo milé. "Johnny English Reborn" je žiaľ iná story. Tento film sa pokúsil o niečo úplne iné, Bough mi tu veľmi chýbal a snažili sa to poňať miestami serióznejšie. Je super, že Johnny tu mal lepšiu charizmu a chceli sme ho vidieť zvíťaziť, plus je tu pár dobrých scénok ale celkovo pre mňa viac priemer. Trailery tu naznačovali, že to bude ako prvýkrát. A je to v mojich očiach aj plus aj mínus. Pretože ak ste videli prvý film, tak vás toto asi v ničom neprekvapí. Role sú jednoducho rozdané, konania postáv sú veľmi predvídateľné a vieme presne kto zohrá v celej situácii akú rolu. Zloduch filmu je tu podľa mňa menej zaujímavý ako v posledných dvoch filmoch. Najmä v porovnaní s našim prvým padouchom je toto nič. Johnny a Bough sú opäť dvojka a to ma skutočne potešilo. Okrem toho niektoré jeho monológy ma opäť berú. A plus aj časti, kde vyučuje deti na mladých agentov sú podľa mňa dobre spracované a bavia ma. Okrem toho je tu skvelá scénka s magnetickými botami a tiež nemôžem nespomenúť Johnnyho vo virtuálnej realite. Absolútna nádhera. Možno by ma to bavilo o niečo viac, keby som nedokázal všetko tak jednoznačne odhadnúť, no otázkou je, či fungovala komédia. Lebo to táto séria hlavne je. A tam je to pre mňa lahôdka. Fóry ma skutočne bavili a vedel som sa na nich celkom dobre zasmiať. Ak ste fanúšikom Atkinsona, alebo len fanúšikom Englisha, tak budete spokojní. Ja som svoj čas a peniaze na film neľutoval Hodnotenie: B ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (20)

Súvisiace novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (viac)

Reklama

Reklama