Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marty má dokázat, že Omar nemá prsty v bombovém útoku. Wendy navštíví motel Lazy-O a Ruth s Wyattem mají plán. (Netflix)

Recenzie (3)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ano, pri pozornejšom sledovaní tam nájdete plno drobných nelogickostí, ale aj tak 4. séria ponúka to najlepšie z tohto seriálu. Darlene s brokovnicou už síce snáď nikoho neprekvapí, ale Wendy odtrhnutá z reťaze už áno a nikdy pri nej neviete kam až je ochotná zájsť. Všetko je naozaj skvelo rozohraté a ja musím ísť hneď teraz pozrieť koľko má trvať tá prestávka medzi prvou a druhou polovicou tejto poslednej série. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Wendy - mother of the year, Darlene - lunatic a citovy vydierac, ktory je vo svojom spravani konstanta napriec seriami. Inak, co sa stalo s "detektivom", co byval v Lazy-O? Navsteva, "rodinneho" consigliere/pravnika prisla dost neocakavane. Ako k tej info Navarro prisiel? Bez vysvetlenia, znacny logicky preslap a wtf-moment len pre este vacsi tlak. A nie nemyslim, ze synovec je myslou detektiv, ktoremu to len tak docvaklo za kym ma prist. Vyzera to, ze ocakavany "shit", konecne padne na poriadne roztoceny ventilator. :) 85% ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama