Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouho očekávaná schůzka Omara s FBI je tady. Wyatt řekne Ruth, co se chystá. Javi tuší, že ho někdo zradil, a začíná být agresivní. (Netflix)

Recenzie (14)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dohoda s FBI - shady-biznis, rec penazi je silny "presvedcovak". Tak isto agentkin "ulet" a zasah pri zachovani rovnej chrbtice prekvapil. Hoci, ak ste to postrehli, jej maminu vedla na gauci rozrusila tvar jej dcery odhalena verejnosti po diani na letisku. Napatie s psychopatickym Javi-m a jeho "dopad" na dlhu pribehovu liniu sme ocakavali v momente, ked sa "tam" ako navstevnik zjavil. Co vsak epizode jednoznacne kraluje, je "krehka-kudrlinka" Ruth (Julia Garner). WTF, ten vystup v zavere mal take gule a atmosferu, ze som si skoro "cvrkol do textilu". A ze nas bolo peknych par, ako vidim tie pathviezdia. :) Jop, tie 4 minuty ostanu v mojej "kinematografickej pamati" nadlho. Uz aj nam dodajte poslednu varku casti. Spominany zaver epizody a i to, ze je na cas "poslednou", sa prejavil na ciselku tu vpravo hore :D. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už je to spíše sterilní hra na pomstu s ovšem tak nabušenými dialogy, že z nich jde mnohem silnější mráz po zádech než ze samotných šokujících scén. Mé predikce, kdo nepřežije první polovinu, byly mylné, o to víc mám Ozark rád - nedokážu ho prokouknout. Tak snad ta potřebná druhá půlka nevyjde déle než v létě. ()

Reklama

Soweek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jelikož je zamčené hodnocení celé série kvůli jejímu rozdělení na Netflixu ( stupidní mechanika ), tak zde hodnotím první půlku série. Je vidět, že Ozarku už dochází dech, ale naštěstí to tvůrci ženou ke konci a nesnaží se to uměle natahovat. Další Breaking Bad z toho asi nebude, ale i tak je finále zatím seriózní a není to žádná spatlanina. ()

Sopholojong 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodnotenie k prvej casti stvrtej serie (neskor komentar spojim k celej serii) Prerod Laury Linney na "breaking-badovskeho" zmrda, ktory kvoli rodine ide cez mrtvoly a dokonca sa neboji obetovat niektoreho z jej clenov, som si uzil ako uz davno nic ine. Naopak, akosi nam vypachli zaporaci - z Navarro cartelu je jediny demon nevyspytatelny Javi, hlavny boss zmakol, Darlene uz ledva beha, Kansas City mob je tu asi v dvoch epizodach. Esteze tvorcovia dali scenaristicky/rezijne vyborny priestor rodine a jej rozkladu. "Chladna hlava" Bateman vsetko drzi pokope, spominana Linney iduca v ustrety osudu Waltera Whitea, chapajuca dcera, ku konkurencii preskakujuci rebelujuci synator s talentom po otcovi. A niekde v strede intrigy FBI (vzdy som tvrdil. ze pod lampou je najvacsia tma), senatorov, pravnikov, farmaceutickych firiem. Od minula sme vsak s prekvapeniami zoslabli (len jedine v zavere - dve strely), i v gradacii, ci napati tvorcovia ubrali na nizsiu rychlost. Stale 9/10, ale s varovnym prstom, ak sa v druhej polovici tejto serie nezacne viac tlacit na pilu, ci dynamizovat tempo, vratim sa nekompromisne ku styrom hviezdam. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rovnako ako bol do tretej série umelo vopchatý Ben, do štvrtej synovec Javi, tak aj tu dochádza k umelo vytvorenej zrade, ktorá sa skrýva za nejaký prevratný twist. Už len z toho dôvodu nemôže Ozark nikdy siahať ani po päty dopodrobna, a hlavne vopred, napísanému Breaking Bad. Ale baví ma to stále, nebudem klamať a som zvedavý na druhú a poslednú polovicu. A Ruth exceluje ako vždy. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama