Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya odmítá Martyho plán, jak pomoct Omarovi, Ruth se chce prosadit na trhu s hipsterským heroinem a Wendy se snaží získat 150 milionů. Nová šerifka dělá problémy. (Netflix)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál opäť umiera na svoju snahu byť za každú cenu epický, zo 67 minút by sa spoľahlivo dalo spraviť výborných 45. Na pomery Netflixu je pritom neštandartné že všetky ženské postavy sa správajú ako totálne vypatlané husi a človeku sa nechce veriť že Laura Linney zostarla od prvej série iba o 5 rokov... ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neodolal jsem a musel jsem si v brzkém ránu, kdy ještě mozek není schopen vstřebávat studijní vědomosti, dopřát další intenzivní hodinku jednoho úžasného televizního thrilleru, s jehož blížícím se koncem mi začíná být líto, že se s ním budu muset rozloučit. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opat, ako sme zvyknuti sa zacinaju z viacerych stran na nasu "podarenu" rodinku sypat "komplikacie", a ano, postupne sa rodicia v zufalstve uchyluju ku skutocne svinskym "nevyhnutnostiam". Zvlast ten zaver s nastupenim do auta s ultimatom a placucim drobcom v pozadi to pekne podtrhol. Hybatelom deja vsak moze byt i "blba nahoda". Huste ako salko. :) 80% ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj posledná séria má stále tú jedinečnú Ozark atmosféru, ktorú podtrhujú veľmi kvalitní herci. Ako som už spomínal pri predchádzajúcej časti, Ozark nie je, ani nikdy nebol, typ seriálu, od ktorého by som sa nevedel odtrhnúť, ale keď si to už pustím, tak neľutujem a tak to asi ostane až do konca. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama