Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers: Dani California

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2006, 4:47 min

Obsahy(1)

Dani California je úvodná skladba z deviateho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom Stadium Arcadium vyšiel deviateho mája roku 2006 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. K songu natočili videoklip, ktorým vzdávajú hold kultovým rockovým kapelám a spevákom. Členovia kapely s v ňom predviedli ako Elvis Presley, The Beatles, Jimi Hendrix, Cream, Parliament-Funkadelic, David Bowie, Slade, Sex Pistols, The Misfits, Poison a Nirvana. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (8)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Skvelé napodobňovanie skvelých hudobníkov. Chlapci majú nastavený kurz na to, že im to raz niekto vráti ( ak už nevrátil ). ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Dani California" je úvodná skladba z deviateho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom "Stadium Arcadium" vyšiel deviateho mája roku 2006 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. Ku songu "Dani California" natočili videoklip, ktorým vzdávajú hold kultovým rockovým kapelám a spevákom. Členovia Red Hot Chili Peppers s v ňom predviedli ako Elvis Presley, The Beatles, Jimi Hendrix, Cream, Parliament-Funkadelic, David Bowie, Slade, Sex Pistols, The Misfits, Poison a Nirvana. ***** ()

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

Moja najobľúbenejšia pesnička od RHCP. Ľudia majú väčšinou najradšej u pesničiek refrén ale u tejto to mám ja naopak. Ten rytmus každého člena skupiny je super ale ten refrén mi príde strašne obyčajný a nezapadá moc do zvyšku pesničky. A videoklip s rôznymi skupinami kde niektoré počúvam iné zase nepoznám je tiež fajn. ()

Zaujímavosti (1)

  • Píseň z desky „Stadiu Arcadium“ je o dívce, která se vydá na cestu zločinu a umírá mladá. V klipu se členové skupiny oblékají za významné osobnosti i rockové historie mezi něž se počítají. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)

Reklama

Reklama