Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (viac)
Trailer 1
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvorcovia:

Seth MacFarlane

Hrajú:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(36)

Dej seriálu odohrávajúci sa 400 rokov v budúcnosti prináša dobrodružstvá prieskumnej vesmírnej lode Orville. Členovia posádky, ľudia a mimozemšťania, sa stretávajú so zázrakmi aj nástrahami vesmíru. (Disney+)

Recenzie používateľa cerdax2 k tomuto seriálu (4)

Dvakrát za život (2022) (S03E06) 

Kdybych mohl cestovat v case, tak jako v tomto dile Orville, tak si vyliskam a tuhle sezonu preskocim :P. Tolik nelogicnosti a scenaristicke lenosti jsem dlouho nevidel, zlaty "humorny" Orville. 30% ()

Polnočná modrá (2022) (S03E08) 

Dlouhe, nelogicke, nekonzistentni - cesta jednim smerem trva hodinu, obracene par minut :). 25% ()

Domino (2022) (S03E09) 

Blby a blbejsi na navsteve Orvillu - mam nejdulezitejsi vec ve vesmiru, ale vubec ji nehlidam :). Mam-li nekde tajnou zakladnu, tak pred ni vystavim asi milion vesmirnych lodi, kdyby nahodou nekdo mel zakladnu minout :). Chcemeli se na zakladnu "nepozorovane" dostat, podnikneme temer sebevrazedny utok "na odlakani" xP. Do kazde zakladny vede alespon jedna ventilacni sachta nebo nechraneny vstup :P. Kazdou zakladnu chrani banda tvoru se zbranemi, kteri trefi vse jen ne protivniky. A tak dal, dal az do posledni, rychle umirajici, mozkove bunky. 20% ()

Budúcnosť neznáma (2022) (S03E10) 

Krome delky nelze moc (v kontextu cele sezonu) tomuto dilu vytknout, byt finale sezony by melo "mit vic stavy". 70% ()

Reklama

Reklama