Reklama

Reklama

Ako dostať deda z domu

  • Česko Děda, postrach rodiny (viac)
Trailer 2

Peter toho so svojím starým otcom prežil veľa, vždy mali k sebe blízko a obaja sa pôvodne tešili, že budú bývať spolu. No trochu sa prepočítali. Dedkovi má totiž Peter prepustiť svoju izbu – svoje teritórium, svoje výsostné kráľovstvo. Staré priateľstvo je v okamihu zabudnuté a z deda sa stáva nepriateľ číslo jeden, ktorý musí za každú cenu preč z domu. Peter vyhlási vojnu bez zľutovania a nachystá na svojho dedka sériu majstrovsky naplánovaných pascí. Väčšina starých otcov by sa po toľkých kanadských žartíkoch radšej pobrala do domova dôchodcov, ale tento dedo je tvrdší, ako vyzerá. Rozhodne sa nevzdá, prijme vojnový stav ako výzvu a pustí sa do boja. Akciu strieda protiakcia, po každom zákernom útoku prichádza ešte zákernejšia odpoveď. Boje sa stupňujú, no víťaz môže byť len jeden. Vojna sa rozhodne na veľkej trampolíne, kam si Peter privedie posily zo školy a dedo posily narodené pred mnohými rokmi… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (133)

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Wow, Uma naozaj vôbec nevie hrať. A wow ako nemá snáď jedinú vrásku. Zbytok je rodinná komédia ako z 90. rokov, kde vojnové plány sú pravdepodobne vymyslené niekym predškolského veku a aj cieľovka sú asi tí najmladší, už len prdiaci vankúš a preháňadlo chýbali. Nesleduje sa to ale nepríjemne, ako rodinná jednohubka v telke asi môže byť. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Vše nasvědčovalo tomu, že se bude jednat o nesnesitelnou katastrofu, ale nakonec se z toho vyklubala příjemná a po všech směrech ideální rodinná podívaná. De Niro se baví s fungují i veškeré vedlejší postavy. Není to žádný zázrak ale odsýpá, nenudí a humor je i přes svou infantilnost snesitelný i pro odrostlejší diváky. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zábava pre malých aj veľkých a De Niro nasadený presne tam, kde hrá už posledných desať rokov, doslova ten typ komédie, čo mu sedí. Ale je mu vlastne sedí skoro všetko. Aj keď samotný námet filmu, že decko robí starému a dobrému mužovi tak zle až ho skoro pošle do večných lovíšť je tak trochu na hlavu, celé to nakoniec vyzneje ako naháňačka v Tomovi a Jerrym. Paradoxne ma ale najviac zabavila Uma Thurman a krátke scénky s policajtom, ale aj Walken a jeho vtipné pózy a poznámky. Ten záver už bol taký klišoidný, ale nevadí. Silné tri hviezdy. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ešte horšie ako Dirty Grandpa, ktorý bol aspoň nechutný. Tu nie je vôbec nič. Nefunkčná z-tková variácia na deväťdesiatkové klasiky typu Sám doma alebo Postrach Dennis s áčkovým obsadením. Dojímavé scény v ktorým by sme sa mali zblížiť s postavami je mimo a aj všetky tie fóry v ktorých si robí ústredné duo napriek, sú už miliónkrát obohrané a nič nové a originálne neprinášajú. Stará garda tu hrá nudné postavy a decká sú otravné. Dokonca aj na De Nira je tu skôr smutný pohľad vidieť ho znova v takej kravine. Jedine Christopher Walken si svojou obrovskou charizmou udržal akotak dôstojnosť. 3/10. ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Není to nikterak objevné téma, naopak téma a celý příběh je podle klasické šablony "chci to jak to bylo předtím" -> prozření -> návrat do stavu předtím -> "chci to jak to bylo potom". Některé vtípky byly přehnané a na důchodce na trampolíně jsem od Babovřesek vyloženě alergický. Přesto to má své kouzlo, herecky je to perfektně zvládnuté a pěkně se na to kouká a baví. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Založeno na příběhu stejnojmenné knihy od amerického autora Roberta Kimmela Smitha. (MeanWhile)
  • Film byl natočen asi za 6 týdnů. Původně se mělo natáčet v kanadském Torontu, ale nakonec se film točil v Atlantě v Georgii. (SONY_)
  • Film měl několik neúspěšných dat vydání, 21. dubna 2017, 20. října 2017 a 23. února 2018, a to z důvodu změn jednotlivých scén a uzavření společnosti The Weinstein Company, původního distributora. (ČSFD)

Reklama

Reklama