Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Česko Trojitá hrozba (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Komando niekoľkých zabijakov napadne základňu MI6 v juhoázijskej džungli blízko mesta Maha Jaya. Žoldnieri vystrieľajú obrancov a z väzenia oslobodia nebezpečného teroristu Collinsa (Scott Adkins). Základňu následne vyhodia do vzduchu. Čo však zabijaci nevedia, je, že ich útok prežil jeden z obrancov, Jaka (Iko Uwais). Ten za niekoľko dní v meste v nelegálnej aréne, kde sa organizujú turnaje v thajskom boxe, nájde dvoch z útočníkov, Payua (Tony Jaa) a Long Feia (Tiger Hu Chen). Jaka priamo v aréne vyzve na súboj Payua a pri súboji mu povie, že ho chce zabiť. Komando, ktoré napadlo základňu, nezabilo len najatých vojakov, ale aj Jakaho ženu. Jaka však svoj súboj s Payuom prehrá. Zraneného Jakaho vezme Payu do svojho domu, kde sa mu snaží vysvetliť, že Payu a ani Long Fei nechceli na základni nikoho zabiť, že sami boli podvedení zabijakmi, ktorí si ich ako miestnych stopárov najali. Payu a Long Fei verili, že sú na humanitárnej misii. V tom čase do mesta prilieta čínska dedička bohatého realitného podnikateľa, Xian (Celina Jade). Tá je rozhodnutá časť svojho imania darovať na boj proti miestnemu zločineckému syndikátu. Jaka z domu utečie a privolá na Payua a Long Feia policajtov. Tí oboch mužov zatknú a prevezú ich na policajnú stanicu. V rovnakom čase ide Collins so svojimi zabijakmi do akcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (111)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Na toto som sa tešil ako už dlho na nič. Dať dokopy štyroch pravdepodobne najväčších majstrov martial-art na svete (Chen, Jaa, Uwais a pre ozvláštnenie Adkins...) mi napovedalo, že to bude tutovka. No a ono to až taká bomba nebola. Dejovo je to tak poťahané za vlasy až to bolí... Ale stále je to akčná rúbanica, ktorej úroveň v hollywoode nenájdeš. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Uf. Od filmov tohto typu naozaj neočakávam kvalitný príbeh, ale stupidita tohto tu je do neba volajúca. Malo to vôbec nejaký scenár, alebo prišiel každé ráno na pľac 7-ročný syn hlavného producenta a povedal im, čo majú v ten deň natočiť? Strašné dialógy, choreografia súbojov nanajvýš priemerná, sem-tam nejaké gore a solídny bodycount. Čokoľvek z Tonyho alebo Ikovej filmografie je o niekoľko levelov lepšie ako tieto pomyje. ()

Reklama

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

2 a 2 jsou většinou 4. Nenechte se mýlit vždycky to tak není. Scott Adkins, Michael Jai White, Tony Jaa, Iko Uwais. Když se podívám na tyhle jména rozhodně nehledám rovnici o dvou neznámých, ale něco co je jasný jak facka, nebo spíš pořádná kopačka, která předchází stylovému úderu loktem. A jak jsem si to načrtnul, tak to i bylo. Naprosto parádní bijecká sestava předvedla občas dech beroucí souboje a i stříhači a kameramani dělali co mohli, aby se nic nepokazilo. Vytknout mohu snad jen trosku hlušší střední pasáž a určitě přestřelky, kdy chlapi opět měli problém trefit tak nějak cokoliv. Ale na to jak se říká se.. pes. Tohle je film pro určitý publikum a já sedím v první řadě a slintám blahem. V rámci žánru a toho čím tenhle film chtěl být pecka a 90 procent. ()

Vecko99 

všetky recenzie používateľa

Kdo u tohoto filmu čekal nějaký propracovaný příběh, tak si asi spletl na co chtěl koukat a snížit kvůli tomu hodnocení není moc fér. Tento filmbby si zasloužil víc než 56%. Na druhou stranu, když do filmu dostanete "herce" jako je Iko, Tony, Jai, JeeJa, Scott či Tiger, tak bych čekal ještě víc. Jak zde už někdo komentoval, tento film by zasloužil asijského režiséra a pak by to mohl být další Raid či Ong bak. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Kurvafix, tak takto premrhať potenciál najtalentovanejších fighterov posledných rokov, to sa len tak niekde nevidí, to som teda nečakal. Nie žeby to bolo nepozerateľné, slušné fighty, ale len slušné a ten scenár, ten scenár. Och joj. Prvý Tonyho Ong-Bak a najmä prvý Ikov Raid sú tak o XY levelov niekde inde. Režisér aj scenárista sa môžu hanbiť. Samozrejme nikto nečakal oskarovú AAA triedu, ale kurvafix, narvať do jedného filmu na jednu stranu mená svalnatých ale neskutočne pohybovo nadaných fighterov ako Michael Jai White, Scott Adkins a Michael Bisping a na druhú stranu doslova aj do písmena najlepších súčasných "ázijských" bombardérov Iko Uwaisa, Tonyho Jaa a Tigera Chen Hu-a a urobiť z toho max priemernú "len" slušnú ale "neskutočne" tupú mlátičku, tak to som teda nečakal. Za toto by som zatváral do basy, alebo dával doživotný zákaz jednému točiť a druhému písať. Neskutočné mrhanie potenciálom, fakt ma nenapadá ani najmenší príklad podobného mrhania. To už aj Triple Frontier, ktorý som kritizoval, že mrhal svojim doslova "legendárnym" kastingom, bol od tohoto mrhania na míle vzdialený. Nechcem teraz nikoho odrádzať od tohoto filmu, na to je fakt celkom slušný, ale nečakajte od toho bombu kvôli svojmu mega fighterskému obsadeniu, ako som čakal ja, lebo budete neskutočne sklamaný čistým priemerom. V iných prípadoch je označenie "priemer" slušné, dostačujúce a vyhovujúce. V tomto prípade je to ale hanba preveľká a trestuhodná, za čo samotní aktéri samozrejme nemôžu, ale byť nimi, tak zažalujem tvorcov tohoto "diela", že ich oklamali. Kurník, keď si spomeniem na prvý Ong-Bak a reklamy naň, ktoré behali popri K1 prenosoch na Eurosporte, keď si spomeniem na Boykovu sériu, keď si spomeniem na Whiteove fight filmíky a najmä na prvý Raid, kde mi testosterón striekal z uší a to ani len nespomínam jeho pokračovanie, tak mi je do plaču, že čo s mojimi hrdinami dokázali nejakí imbecili porobiť. Toľko ma zaslepili tie mená, až som si somár nepozrel spätne Johnsonovu filmografiu, hneď by som svoje očakávania stlačil k bodu mrazu a výsledok mohol byť niekde inde. No nič, moja chyba, moja vina. Ešte šťastie, že je to len jeden film a všetci sa ešte ukážu v iných snímkoch. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)

Reklama

Reklama