Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Česko Trojitá hrozba (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Komando niekoľkých zabijakov napadne základňu MI6 v juhoázijskej džungli blízko mesta Maha Jaya. Žoldnieri vystrieľajú obrancov a z väzenia oslobodia nebezpečného teroristu Collinsa (Scott Adkins). Základňu následne vyhodia do vzduchu. Čo však zabijaci nevedia, je, že ich útok prežil jeden z obrancov, Jaka (Iko Uwais). Ten za niekoľko dní v meste v nelegálnej aréne, kde sa organizujú turnaje v thajskom boxe, nájde dvoch z útočníkov, Payua (Tony Jaa) a Long Feia (Tiger Hu Chen). Jaka priamo v aréne vyzve na súboj Payua a pri súboji mu povie, že ho chce zabiť. Komando, ktoré napadlo základňu, nezabilo len najatých vojakov, ale aj Jakaho ženu. Jaka však svoj súboj s Payuom prehrá. Zraneného Jakaho vezme Payu do svojho domu, kde sa mu snaží vysvetliť, že Payu a ani Long Fei nechceli na základni nikoho zabiť, že sami boli podvedení zabijakmi, ktorí si ich ako miestnych stopárov najali. Payu a Long Fei verili, že sú na humanitárnej misii. V tom čase do mesta prilieta čínska dedička bohatého realitného podnikateľa, Xian (Celina Jade). Tá je rozhodnutá časť svojho imania darovať na boj proti miestnemu zločineckému syndikátu. Jaka z domu utečie a privolá na Payua a Long Feia policajtov. Tí oboch mužov zatknú a prevezú ich na policajnú stanicu. V rovnakom čase ide Collins so svojimi zabijakmi do akcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (111)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Akční fanda béček by si s takovýma jménama ve fight bijáku měl smlsnout jako prase! No, zase to není na tak známý ksichty taková hitparáda, jak by se mohlo očekávat. A tam je v mých očích právě kámen úrazu. Já bych radši viděl daleko víc bitkaření Adkinse a Jai Whita, než duo malejch mrštnejch žluťásků. Můj poslední "velikej" oblíbenec z východu byl Jet Li, těmhle nemůžu přijít moc na chuť, stejně jako celýmu filmovýmu světu asiatů... Jinak v rámci žánru Trojitá hrozba svojí povinnost určitě plní. 55% ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Nepopírám. Mohlo a MĚLO to bejt lepší. Špičkovej choreograf a čtyři akční mlátičky v jednom filmu, exotické lokace a béčkovej režisér. Audiovizuálně je to průměrné, režie je lehce fádná, ale kamera je solidně těkavá. Souboje nevyužívaj potenciál bejků naplno. Uwais je lehce nevýraznej a musí brzdit. Při tom krátkém fightu s Tonym byla vidět jeho neuvěřitelná rychlost a dynamika, takže je znát že v dalších bitkách je to přizpůsobené k tomu, aby vynikli jeho protivníci, což je škoda. Tony je sympatickej a postará se o dva naprosto neuvěřitelný kopy proti Adkinsonovi. Musel jsem si film stopnout, protože jsem prskal nadšením jak malej kluk. Poslední bitky se Scottem jsou lahůdkové a maj špičkovou choreografii. Adkins v tomhle filmu působí jako terminátor. Hláškuje, má vousy, mračí se do kamery a hodně to táhne nahoru - působí dravě a ten jeho jump na auto z hlavy už nedostanu. Šrotovací mašina. Jai White též solidně hláškuje, je nabouchanej a proti Ikovi předvede vícero solidních chvatů/kopů. Tiger mi není moc charismatický, ale v bitkách se umí ohánět a i s Bispingem nabídnou parádní show. JeeJa v kraťoučké bitce se vyznamená s úžasnou pružností, dynamikou a reflexem. Je tam nespočet hloupostí, ale je to nonstop akční, hrajou tam mojí oblíbenci, je to exotické a má to kulervoucí tempo. Takováhle událost se už naneštěstí nebude opakovat, ale ta rivalita mezi klukama je hmatatelná. Je fakt ale škoda, že tohle si nevzal pod křídla James Nunn, Evans, Florinente, Kaufman či někdo, kdo by z toho všeho vytřískal absolutní maximum. Na čtvrtou hvězdu to dotáhli všechny bitky se Scottem a jsem prostě milej, ale chápu pokud si někdo odnesl zklamání z tohohle filmu. Myslim si, že i scénář měl psát někdo kdo se v těchto klimatech pohybuje. Celkově Triple Threat vyvolává nostalgický záchvat 90s a nabízí plno výborných akčních scén, a však pachuť z nevyužitého potenciálu, špatný scénář a nekonzistence choreografie samotné, mé hodnocení tvaruje jen do lehkého nadprůměru. ()

Reklama

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Asi mě soukmenovci proklejou, ale já fandila tomu zlýmu triu a fuck sem jim přála, ať moje rýžové bratry zlikvidujou, i když bylo jasný, že tak to nedopadne. Na konci filmu mi bylo normálně líto Scotta, když se mu ani na cca sedmdesátej pokus nepovedlo zabít moji velmi šukézní soukmenovkyni a chudák se tam už dovolával Ježíše Krista jak je tohle kurva možný. To byla tak krásná ukázka zoufalství a bezmoci, že sem opravdu čekala, že se prostě otočí a jako blábolající, slintající uzlík nervů uteče pryč, jelikož když už ani samopal a metrová vzdálenost nepřinesou výsledek, tak je flustrace zcela na místě. Chvilku sem čekala, že ho ta rákoska snad dokonce začne utěšovat, páč i jí bylo trapně, že zase přežila. Líbil se mi i Scottův sarkastickej humor v době, kdy ještě na sarkasmus měl sílu a rozhodně se tam celá banda (Adkins, White, Bisping, Jaa, Uwais, Tiger) postarali o krásný bitky, akorát chudák Uwais asi nasral rejžu, jelikož sem nechápala proč v každým zápase 1v1 dostal přes píču. Kurva ten týpek v Zátahu vymydlil nejdřív jeden mrakodrap a v pokračování asi čtvrtku města, tak trochu respektu. Teď mu každej řekne max Iko Auwajs. Filmu lehce podráží nohy, že celkově se moji žlutí bratři na zlé trio vlastně skoro celej film nechytaj a více méně dostávaj pořád na prdel, aby na konci zvítězili stylem - "Buddho ani nevíme jak." Jednou přesila a debilní zábradlí, jednou debilní tvárnice a jednou Jaa haluzí jak kráva, páč mu level bojovýho umění stoupnul během pěti minut na maximum. Budu se opakovat, ale po scéně se samopalem se na to Scott měl prostě vysrat, poslat ty nesmrtelný bambusáky do píči a odejít hlavníma dveřma kamkoli do prdele. Sám musel vědět, že karmu a temný síly vesmíru prostě nepřemůže ani on. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Takovej cast a taková sračka. (Pardon za ten vulgarismus.) Scénář bez logiky, choreografie bez nápadu, střih k hovnu (pardon) a dohromady těžkej podprůměr i ve svým žánru, kde nikdo nečeká žádný příběhový terno. Totálně zabitej potenciál "hvězdnýho" obsazení, kterej ještě víc vyznívá, když se člověk zaposlouchá do dialogů, který nejspíš vymejšlel někdo ráno před natáčením. Těžký zklamání. A to tolik tomu Ikovi přeju, aby prorazil (když vidím jeho zlepšení v angličtině) do Hollywoodu, ale s takovýmhle výběrem scénářů se do něj dostane leda tak náhodou. Hvězda extra za něj. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama