Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Česko Trojitá hrozba (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Komando niekoľkých zabijakov napadne základňu MI6 v juhoázijskej džungli blízko mesta Maha Jaya. Žoldnieri vystrieľajú obrancov a z väzenia oslobodia nebezpečného teroristu Collinsa (Scott Adkins). Základňu následne vyhodia do vzduchu. Čo však zabijaci nevedia, je, že ich útok prežil jeden z obrancov, Jaka (Iko Uwais). Ten za niekoľko dní v meste v nelegálnej aréne, kde sa organizujú turnaje v thajskom boxe, nájde dvoch z útočníkov, Payua (Tony Jaa) a Long Feia (Tiger Hu Chen). Jaka priamo v aréne vyzve na súboj Payua a pri súboji mu povie, že ho chce zabiť. Komando, ktoré napadlo základňu, nezabilo len najatých vojakov, ale aj Jakaho ženu. Jaka však svoj súboj s Payuom prehrá. Zraneného Jakaho vezme Payu do svojho domu, kde sa mu snaží vysvetliť, že Payu a ani Long Fei nechceli na základni nikoho zabiť, že sami boli podvedení zabijakmi, ktorí si ich ako miestnych stopárov najali. Payu a Long Fei verili, že sú na humanitárnej misii. V tom čase do mesta prilieta čínska dedička bohatého realitného podnikateľa, Xian (Celina Jade). Tá je rozhodnutá časť svojho imania darovať na boj proti miestnemu zločineckému syndikátu. Jaka z domu utečie a privolá na Payua a Long Feia policajtov. Tí oboch mužov zatknú a prevezú ich na policajnú stanicu. V rovnakom čase ide Collins so svojimi zabijakmi do akcie... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama