Reklama

Reklama

Feeding Time

Krátkometrážny / Horor / Thriller
USA, 2016, 13 min

Obsahy(1)

Keď sa mladá babysitterka dozvie, že dieťa, ktoré má strážiť, už predtým než prišla, pokojne zaspalo, vyzerá to, že bude mať celý večer len pre seba. Keď ale začne mať divný pocit, že niečo nie je v poriadku, začína sa pre ňu najhoršia noc jej života. (Marceloo)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď sa mladá babysitterka dozvie, že dieťa, ktoré má strážiť, už predtým, než prišla, pokojne zaspalo, vyzerá to, že bude mať celý večer len pre seba. Keď ale začne mať divný pocit, že niečo nie je v poriadku, začína sa pre ňu najhoršia noc jej života. - Stretlo sa tu viacero ludí známych z amerických béčkových hororov, takže som spokojný. Len škoda, že sa trochu lepšie nepracovalo s atmosférou, pretože ten zdroj zla, ktorý tu je, je jeden z mojich oblúbených a naviac velmi zábavných. Steve Moore vytvoril tak ako vždy perfektnú hudbu, boli tu pekné masky a pár krvavých scén. Len je škoda, že je až príliš očividné, ktorým hororom sa to celé inšpirovalo. + Graham Skipper + herečka z Contracted: Phase II ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Babysitterky to nemá chudák holky vůbec jednoduché. Tu a tam totiž dostanou za úkol pohlídat pěkné parchanty a to už je mnohdy opravdu na pováženou, zda je zabít a nebo ne. Horší je, když se z vašeho svěřence vyklube něco mnohem horšího, něco co nepochází z této planety a ještě proti vám není sám…Škoda, že to až na jeden náznak s nožem, nemělo téměř žádnou pořádnou atmosféru. Ta gumová panenka mi strach vážně nenahnala, stejně jako další svítící oči. Prostě nuda… ()

Zaujímavosti (1)

  • Mezi závěrečnými titulky se nachází ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama