Reklama

Reklama

Jackals

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatá rodina sa snaží získať späť syna, ktorý sa stal členom zákerného kultu. Pre mladého muža sa stal kult novou rodinou ato i napriek tomu, že má novorodené bábätko. Puto je tak silné, že si členovia preňho počas noci prídu a rodinu čakajú najbrutálnejšie hodiny ich života. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (47)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Svéřepí Šakali zavile stáli u lesní chaty (plné blbých lidí).. Více než půlku zabere nezáživný rodinný exorcismus plný přemlouvání, sypání popele na hlavu a vzhledem k situaci někdy až překvapivě klidného chování a ten očekávaný zbytek ani na moment nepřijde s něčím, co by vás donutilo hned ráno objednat bezpečnější zámek na dveře. Když si připočtete trestuhodně nevyužitý retro prostor a odfláknutý konec, dojdete k závěru, že nejděsivější byla nebohá Deborah připomínající Leatherface. Nepotěšil jste mě, Greutert a ani já vás nepotěším.. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Temné, lehce depresivní, bezútěšné, nízkorozpočtové a přitom řemeslně i herecky dobře zvládnuté - tak taková béčka já hodně můžu. A Mrs. Unger s věkem zraje jako víno, herecky i xichtně. Dal bych čtvrtou, nebýt místy zbytečně skákající ruční kamery a hlavně nedokvašeného konce. Nebo že by si tvůrci nechávali zadní vrátka pro případné pokračování? Inu, popravdě bych vůbec nebyl proti, rád bych totiž nahlédl onomu prapodivnému "thanatickému" kultu trochu pod pokličku. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Priemerný home invasion. Masky zabijakov sympatické, k postavám si človek vytvorí puto veľmi rýchlo, dokonca aj atmosféra sa miestami celkom darila, a čo sa týka hudby, mne napríklad nevadila. Práve naopak. Problémom je predovšetkým predvídateľnosť. Pretože pokiaľ je hlavných postáv povedzme 5 a killerov 50, tak je asi jasné, že nejaké veľké zvraty či prekvapenia sa očakávať nedajú. A presne tak aj bolo. Horor, ktorý neprekvapí vôbec ničím. Vraždy poslabšie, krvi málo. Sklamaný nie som, no v tomto subžánri už očakávam trochu viac. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Už ma fakt unavuje, ako je v podobných prípadoch najdrsnejšia a najakčnejšia postava zabitá medzi prvými, ak nie úplne prvá. Zabudol som ešte na nejaké klišé? No jasné, zabudol. Prestrihnuté linky od pevnej linky. Nefungujúca elektrika. Vychrstnutie do ksichtu žeravej vody, pričom obliatemu sa nič nestane. A od veci nebolo ani to, ako sa 20 absolútne všetkého schopných, násilníckych primitívov a vrahov nevie dostať do jedného blbého domu. Home invasion skrátka nie je moja šálka kávy. Ale kladne hodnotím zmixovanie tradičného home invasion so sektárskych trilerom, pričom členovia „gangu“ majú pôsobivé zvieracie masky. Kladné postavy boli vcelku sympatické, takže ich zabíjanie bolo o to mrazivejšie. Ale v týchto filmoch mi strašne vadia tony logických blbostí, nad ktoré sa nedokážem povzniesť a úprimne nechápem, ako môžu byť scenáristom ukradnuté, keď ich tam nechávajú. Režisér kedysi strihal home invasion Oni s Liv Tyler a zrejme nikdy neprestal ľutovať, že to aj nerežíroval a tak si režíroval aspoň toto home invasion. No... čo už. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Bohatá rodina sa snaží získať späť syna, ktorý sa stal členom zákerného kultu. Pre ich syna sa stal kult novou rodinou, aj napriek tomu, že má novorodené bábätko. Jeho puto s kultom je tak silné, že si členovia preňho počas noci prídu a rodinu tak čakajú najbrutálnejšie hodiny ich života. - Jackals boli pre mňa jedným z najočakávanejších hororov roku 2017, ale nenaplnilo to moje očakávania úplne. Je to síce lepšie, než režisérove predchádzajúce počiny Jessabelle a Visions, ale jeho príspevkom do série Saw sa to nevyrovná. V podstate je to zvládnuté presvedčivo a ako béčkový horor to plní svoju úlohu výborne, ale sklamali ma drobné chyby ako napríklad dobrodružná hudba, ktorá sa sem vôbec nehodila alebo vraždy mimo kameru, ktorým som sa divil, pretože v Saw VI a Saw 3D bolo gore vytiahnuté do úplného extrému. To situovanie do osemdesiatych rokov taktiež nebolo nejaké významné. Potešili fajnové masky, dusná Home Invasion atmosféra, kreatívne vraždy a aj jedna vydarená lakačka. Celkovo to u mňa je presne medzi troma a štyrmi hviezdičkami, ale keďže ide o môj najoblúbenejší subžáner, hodnotenie musí ísť vyššie. + herec z 7500 a Nocturna + herečka z Scream Queens + herec z iZombie ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Jared Rivet napsal scénář k filmu už v roce 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama