Reklama

Reklama

Akčný park

  • Česko Akční park (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rozkošne strelený mladý podnikavec D.C. je majiteľom lacného zábavného parku, v ktorom sú všetky atrakcie postavené s minimálnym ohľadom na bezpečnosť, ale s dôrazom na maximálnu zábavu. Vo chvíli, keď za ním prichádza pubertálna dcéra Boogie, s ktorou sa dlho nevidel, otvárajú v susedstve korporačný megapark, ktorý ohrozuje budúcnosť Action Pointu. Aby zachránil milovaný park aj vzťah s dcérou, D.C. je ochotný so svojou partičkou bláznivých zamestnancov riskovať úplne všetko a predviesť tie najšialenejšie kúsky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Johnny Knoxville, který by měl mimochodem kvůli vzhledu už spíš nosit jméno Benicio Del Carrey, si při natáčení přivodil nejvíc zranění za svou dosavadní kariéru. Ten soupis vypadá, jako kdyby ho několikrát přejel kombajn, ale směrem k výsledku byla jeho oběť naprosto zbytečná. Snaha navléct jackassové korálky šílených kaskadérských kousků na nějakou příběhovou nit hraničila s marností, ale za tu bolest to jako recenzent Action Park Advisor na ty dvě hvězdy nakonec vytáhnu (byť je to těsný jak nátělníky Chrise Pontiuse).. ()

ANTYCHRYST 

všetky recenzie používateľa

Všeho schopnej Knoxville je k nezastavení celej svůj život :) a neustále pokračuje v devastaci svého zhuntovaneho těla .. hvězdičky za to.. že to magor natáčel všechno sám ( mnoho zranění při natáčení) jinak bohužel..slabota..film vesměs o ničem.. krom krkolomných kousků ..sranda žádná.. od zkušených pardu z Jackass bych čekal mnohem více.. 35% ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Chlápek má park kde si každý může dělat co chce a nefungují tam žádné omezení ani bezpečnost práce. Vedou to tam samí omezenci, zhulenci a postižení (jeden z nich dokonce vypadá jak sériový vrah a útočí na lidi sekyrkou případně je mlátí jen tak na počkání) a vedle nich má někdo další park co mu konkuruje. Většina humoru zpočívá v tom, že někdo někam spadne případně ho (většinou chlapa) někdo/něco kopne do koulí a v budoucnosti máme pro změnu starého dědka co dělá humor podobný jako v Pat a Matovi tak, že pokud Vám to podobně jako mě nepřijde vtipné nejste cílovka jo vlastně ještě tam máme ožralého grizzlyho. Celý film je stupidní až na půdu a scénář ani nějakou logiku to nemělo v jedné scéně si například dělají reklamu tak, že vystupují v televizi s cedulemi Zavřete náš park a nikomu to nepřijde divné, že si majitel parku dělá sám reklamu (seru na to, že se to odehrává asi v 80-90 letech tohle by napadlo i idiota, že je to divné) . I konec je totální ptákovina stačilo by tomu novému majiteli dat klíčky, na které měl nárok a bylo by po starostech, ale to nikoho nenapadlo radši ani. Přičtěte si fekální humor semeno na noze, které líže pes a scénu kde chlápek jede na kolotoči a blije do kamery (asi to mělo být vtipné nebylo) a zjistíte jestli je to Váš šálek kávy nebo ne. 1 hvězda za toho mývala a za tu matku na konci, že měla pěkný růžový lak na nehty (nic více pozitivně tam ocenit nejde) 20 procent ()

as-minor 

všetky recenzie používateľa

Základný stavebný prvok celého filmu vôbec nie je zlý. Sympatický pokus o vybudovanie poctivej retro „zábavky” zasadenej do autentického prostredia so scénami, ktoré dnešnú precitlivenú spoločnosť zrejme pobúria, však nevyšiel. Tvorcom sa nedá uprieť snaha. Vykreslenie „starej Ameriky” je z hľadiska vizuálneho celku slušné. Dielo srší pohodovou atmosférou v rámci celej minutáže a provokácia smerovaná na dobového „mainstreamovo-sentimentálneho” recipienta funguje tiež. Kameňom úrazu je však humor, ktorý je až príliš ostentatívny a nehorázne snímku škodí. Nie nadarmo sa hovorí, že menej je niekedy viac! A je to skutočne škoda, keďže projekt mal svoj potenciál a mohol sa stať akýmsi novodobým nostalgickým kultovým filmom. Bohužiaľ nakoniec zlyháva vo svojej podstate, tým myslím žánrovo. V tomto prípade sa nedá hovoriť o komédii, prípadne „dramédii“. Komédia vyžaduje humor, ktorý tu chýba počas celého snímku. A ak by tvorcovia chceli hovoriť o „dramédii“, tak by bol problém v štýle rozprávania, prílišnom tlaku na diváka násilným humorom a celkovo v absentovaní nápaditejšej dramatickej linky. Takto sa jedná len o polovičný produkt, ktorý by vyžadoval dôslednejšiu prípravu, hlavne z hľadiska svojho zaradenia sa a definovania svojej podstaty a účelnosti. Za dobrý nápad a sympatický pokus dávam dve hviezdičky. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „Action Point“ nesie v sebe také kúsky, podľa ktorých každý vie, že snímok sa nesie vo feelingu „Jackass“. Keď si teraz necháme bokom niektoré „vtipné“ scény, tak si všimne tie dôležitejšie výstupy, ktoré film sa snaží prezentovať (napr. spoločná aktivita mladých bez „pomoci dnešných technológií“, starostlivosť o svoje deti ). Z celkového hľadiska však cieľom tvorcov bolo spraviť si niekoľko desiatok zábavných minút pre diváka. Viac-menej si tento cieľ aj splnili. P.S.1: „Prečo máš mokré oči?“ „Je to vedľajší účinok Viagry, ktorý beriem na svoje srdce.“ P.S.2: Ten „beer addict macík“ je najlepší. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (7)

  • Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine. (Dr Lizal)
  • Johnny Knoxville provedl všechny kaskadérské kousky sám. Kvůli tomu musel během 14 týdnů navštívit několikrát nemocnici. (MeanWhile)
  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama