Reklama

Reklama

Akčný park

  • Česko Akční park (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rozkošne strelený mladý podnikavec D.C. je majiteľom lacného zábavného parku, v ktorom sú všetky atrakcie postavené s minimálnym ohľadom na bezpečnosť, ale s dôrazom na maximálnu zábavu. Vo chvíli, keď za ním prichádza pubertálna dcéra Boogie, s ktorou sa dlho nevidel, otvárajú v susedstve korporačný megapark, ktorý ohrozuje budúcnosť Action Pointu. Aby zachránil milovaný park aj vzťah s dcérou, D.C. je ochotný so svojou partičkou bláznivých zamestnancov riskovať úplne všetko a predviesť tie najšialenejšie kúsky. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Johnny Knoxville a parťáci z Jackass přišli zase s něčím novým a to s kousky, které výborně zakomponovali do filmu. Tím je tenhle snímek originální, protože drsné scény nenatáčejí s kaskadéry, ale právě s hlavními herci a tím vybočují z davu. I příběh je nápaditý a celkově srandovní a dobře se na to kouká. ()

Reklama

as-minor 

všetky recenzie používateľa

Základný stavebný prvok celého filmu vôbec nie je zlý. Sympatický pokus o vybudovanie poctivej retro „zábavky” zasadenej do autentického prostredia so scénami, ktoré dnešnú precitlivenú spoločnosť zrejme pobúria, však nevyšiel. Tvorcom sa nedá uprieť snaha. Vykreslenie „starej Ameriky” je z hľadiska vizuálneho celku slušné. Dielo srší pohodovou atmosférou v rámci celej minutáže a provokácia smerovaná na dobového „mainstreamovo-sentimentálneho” recipienta funguje tiež. Kameňom úrazu je však humor, ktorý je až príliš ostentatívny a nehorázne snímku škodí. Nie nadarmo sa hovorí, že menej je niekedy viac! A je to skutočne škoda, keďže projekt mal svoj potenciál a mohol sa stať akýmsi novodobým nostalgickým kultovým filmom. Bohužiaľ nakoniec zlyháva vo svojej podstate, tým myslím žánrovo. V tomto prípade sa nedá hovoriť o komédii, prípadne „dramédii“. Komédia vyžaduje humor, ktorý tu chýba počas celého snímku. A ak by tvorcovia chceli hovoriť o „dramédii“, tak by bol problém v štýle rozprávania, prílišnom tlaku na diváka násilným humorom a celkovo v absentovaní nápaditejšej dramatickej linky. Takto sa jedná len o polovičný produkt, ktorý by vyžadoval dôslednejšiu prípravu, hlavne z hľadiska svojho zaradenia sa a definovania svojej podstaty a účelnosti. Za dobrý nápad a sympatický pokus dávam dve hviezdičky. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Johnny Knoxville a jeho další film mimo Jackass. Nápadov na komédiu s témou a zabavný park je žalostné málo. Práve preto film zaujal a pobavil. Síce menej ako Johnnyho film bad grandpa ale aj tak.. mohlo to dopadnúť aj lepšie, ta dráma s dcérou ku koncu mi prišla zbytočná. Komédia na nedelný oddych ako stvorená. 4* ()

Ace.A.T.L. 

všetky recenzie používateľa

Pokud předlohou pro film, byl skutečný Akční park, tak si myslím, že nemohlo dopadout nic jinak, protože na tu dobu(kdy se hlavní děj odehrává), nešlo udělat nic spešl moderního a pokud se podíváte na to, že si ten park stavěla banda sama, tak ani nic víc neočekáváte. Johnny už vypadá opravdu sešle a to v některých scénách až rušilo mojí pozornost, protože jsem se zaměřil na to a tak nějak z poloviny vnímal zápletku. Ale na druhou stranu, zhostil se toho po svým a všechny Jackassácký scény jsou parádní. Je tam i dost jiných vtipných chvil, který film drží nad vodou, aby neše úplně ke dnu. Za mě průměrný 3* a DOPORUČUJU ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (7)

  • Film je volně inspirovaný Akčním parkem, který se nacházel ve Vernonu ve státě New Jersey a který se otevřel v roce 1979. Mnohými byl park považován za nejnebezpečnější zábavní park na světě. (MeanWhile)
  • Johnny Knoxville provedl všechny kaskadérské kousky sám. Kvůli tomu musel během 14 týdnů navštívit několikrát nemocnici. (MeanWhile)

Reklama

Reklama