Reklama

Reklama

Eiffel 65 - Blue

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Taliansko, 1999, 3:39 min

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si to na rovinu. Je to otrasný klip. A bol aj pred tým. To, čo nás zrejme primelo k tomu nejak nevnímať bludy dejúce sa v klipe, je samotný song. A z toho dôvodu nostalgické 3. ()

PKD 

všetky recenzie používateľa

Jajks! Klip jest na pytel. Ale! Ta skladba samotná, je pro me jiz 20let,total žůžo. Je to až infekční, což je o to silenejsi, že jsem techno nikdy plně neuznal. A rockovy cover od Gallery, je tez supr! Ne, jako klip. Jsem modry/smutny. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Šialenstvo, ktoré prebiehalo v čase vzniku tejto skladby, ma minulo a 3D videoklipy sa už v tej vtedy točili určite lepšie. ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Skladba je vskutku úžasná. Veľmi pekný text s výborným I'm blue da ba dee da ba daa. Vždy keď tu skladbu počujem, povdzbudí ma (aj keď spieva o niečo inom). A to mám na nej najradšej. Videoklip je však o dosť slabší. Aj keď celkom dobre ladí so skladbou, nie je to až tak dobre. Postavy (hlavne mimozemšťania) sa tam pohybujú dosť neplynulo a animácia je na dosť nízkej úrovni. To sa týka aj ostatných vizuálnych efektov, aj keď v niektorých scénach to bolo ešte ako-tak. Príbeh bol celkom v pohode, ale myslím, že tá "blue" tam nebola na postavách dobre ukázaná a scény nepriniesli nič nové. Škoda. Aj tak to všetko zachraňuje perfektná skladba. ()

Reklama

Reklama