Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní hudobného animáku Spievaj 2, sa partička nadšených hudobníkov snží preniknúť do vyššich poschodí soubyznysu. Aby to dokázali, musia na svoju stranu získať legendu, ktorá sa zaprisahala, že v už nikdy v živote na pódium  nevystúpi. (CinemArt SK)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (123)

campix 

všetky recenzie používateľa

I na podruhé to funguje znamenitě. Příběh se docela rozumně posouvá na další úroveň. Všechno povedené z prvního filmu zůstává, ale ne tak, že byste si řekli, že se tvůrci pouze opakují. Všechno je posunuté trošku dál. Nechybí plejáda známých jmen v hlavních rolích a covery spousty známých hudebních hitů. Prostě ta formule, co fungovala napoprvé, tak funguje opět a pravděpodobně bude fungovat i v budoucnu. Popravdě mi to ale ani nevadí. ()

Grondal 

všetky recenzie používateľa

Oci, oci a teraz ten o tom ako pár U2 pesničiek zachránilo celý film prosím! Kde bolo tam bolo, za siedmimi streamovacími službami a siedmimi firewallmi bol raz jeden film bez originálneho nápadu, s nefunkčným svetom, s neplatnými zákonitosťami fyziky a plochými charaktermi a v tomto sa nachádzalo za hrsť pesničiek U2. Tieto pesničky boli remaknuté, väčšinou to boli iba úryvky, ale napriek nepriazni zlovoľného scenáristu, dokázali povstať a utiahnuť celý film. Koniec príbehu, zaľahnúť a spať. Nie, nebolo to až také zlé, pre cieľovku to môže byť až výborné, keďže je tu naozaj kopa známych songov naprieč spektrom hudobných žánrov, ale vážne nemôže aj pesničkový animák dávať väčší zmysel? Vážne? ()

Reklama

Maniik88 

všetky recenzie používateľa

Ja myslím, že sa aj druhý diel podaril. Ostali nám staré dobré postavy a tie nové boli zaujímavé. Koala zase raz naklame všetkým okolo čo sa dá a nastrká sa kde ho nechcú, ale vďaka tomu majú vystúpiť v nejakej obrej show. Všetky postavy sa musia v niečom zlepšiť alebo prekonať svoj veľký strach z niečoho. To zliepanie programu a trénovanie občas trochu drhne a nudí, ale záverečná show je tak pecková, že to na tie 4* vytiahlo. A dcérenka moja bola spokojná a vysmiata a to je hlavné. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Zvieratká z malého mestského divadla sa rozhodnú preraziť vo Vegas. Rozhodnú sa usporiadať najväčšiu show všetkých čias. V ceste im môže stáť iba samoľúba koala alebo agresívny vlk alebo lev z poznačenou minulosťou. Herecké obsadenie: Nakoľko som videl rozprávku v pôvodnom znení celkom ma prekvapilo ako dokážu aktuálne hviezdy ovládať aj muzikálne úlohy a dá sa to celkom dobre počúvať. Prevedenie: Je to trocha silenejšie ako nenútená jednotka ale aj napriek tomu je to hravé má to aj celkom milé posolstvá. Pocity: Príbeh zaujme aj pobaví a to nie iba detského diváka. Ja som bol v kine s mojimi krpcami a im sa to náramne páčilo a navyše to bola prvá návšteva kina s mojou dcérkou, ktorá to zvládla super a teda mám o to umocnenejšie pocity. Pridaná hodnota: Rozprávka s peknými pesničkami a vtipným prevedením, ktorá stojí za pozretie. 75% ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Neviem prečo ale "Spievaj 2" sa mi páčil ešte viac než jednotka. Hudobne čísla boli opäť fantastické a dej bol úžasný. Všetky postavy si ľahko obľúbite a hudba funguje s plynulosťou filmu, ako aj s pocitom z filmu. Aj keď je dej veľmi podobný prvej časti, dosť prvkov bolo odlišných, aby to bolo svieže a úplne zábavné. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama