Reklama

Reklama

Tajný život maznáčikov

  • Česko Tajný život mazlíčků (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov. Max a Katie sú spriaznené duše, najlepší kamaráti na svete. Čo na tom, že Max je pes a Katie človek? Keby sa Katie každý deň na dlhé hodiny nestrácala a nenechávala Maxa v ich byte samého, bol by Max najspokojnejší pes na svete. Toto platilo však len do chvíle, kým Katie nepriviedla domov z útulku chlpaté psie monštrum menom Baron a nerozhodla sa, že odteraz budú žiť šťastne v trojici. Medzi Maxom a Baronom to bola nenávisť na prvý pohľad. Od prvej chvíle usilovne vymýšľajú, ako jeden druhému čo najviac znepríjemniť život, a to ich privádza do stále komplikovanejších situácií, aby nakoniec skončili stratení, opustení a obkľúčení skupinou zvieracích bezdomovcov, ktorí ovládajú mestské podzemie pod vedením šialeného králika. Našťastie má Max doma početnú svorku priateľov, ktorí sa rozhodnú, že Maxa v nešťastí neopustia a vydajú sa zo svojich pohodlných pelechov na mimoriadne dobrodružnú výpravu, ktorej cieľom je Maxa nájsť a oslobodiť. Záchrannú akciu musia navyše dokončiť v šibeničnom termíne, skôr ako sa vrátia domov ich majitelia. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (30)

Trailer 2

Recenzie (475)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nemá to síce tak prepracovaný a dojímavý dej ako tie najlepšie Pixarovky a viac to cieli na detského diváka, ale je to neskutočne roztomilé a mnoho scén ma naplno rozosmialo. Vďaka svižnému tempu som sa ani na chvíľu nenudil. Jednotlivé zvyklosti zvierat dokonale vystihli a aj keď sú CGI, tak pôsobili ako živé. Zápletka je jednoduchá ale pútavo podaná a je okorenená množstvom vtipov. Psí hrdinovia Max a Baron si ma ako psíčkara hneď získali a držal som im palce, aby sa dostali späť domov a zároveň sa skamarátil. Pobavilo ma, že tvorcovia evidentne nie sú fanúšikovia mačiek a tak tu sú mačky buď za slizkých parchantov alebo v lepšom prípade (Koule) za komické figúrky u ktorých sa bavíme na ich účet. Fanúšikovia mačiek asi nebudú nadšení. Mne to rozhodne nevadilo. Práve naopak. Zmienku si zaslúži ešte záporák králik ktorý je totálne zábavný magor. Dokonale sa vydaril aj hviezdne obsadený CZ dabing, ktorý ma mnoho vtipných hlášok. Čakal som len priemerný film na jedno pozretie, ale nakoniec som nadšený a bavil som sa viac ako pri Sausage Party, ktorý cieli na dospelých. 8/10. ()

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Animace hezká, ale Tajný život mazlíčků nenabízí nic, co byste neviděli jinde. Obzvlášť Toy Story (1 i 2) se tu vykrádá slušně - ke starému psovi Maxovi (kovboji Woodymu) přibude pes nový (Buzz Rakeťák), zpočátku si nerozumí, pak se ztratí a musejí najít cestu domů, následuje honička s auty, setkání s opuštěnými zvířátky (v Toy Story hračkami) atd. atd. Mazlíčky jdou na jistotu, jdou po penězích rodinek s dědičkami, které se budou rozplývat nad roztomilými zvířátky a přímočarými vtípky. Neurazí, nenadchne. Kdybych film neviděla zdarma v rámci čsfd projekce, ale musela za něj platit, tak bych byla přísnější, protože tohle je zkrátka jen sériový produkt. Chcete vidět originální animák dělaný srdcem? Zkoukněte radši Zootropolis. ()

Reklama

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa

Viděli jste trailer? Bavil vás? To je dobře. Jedná se o všechny scény, které jsou na filmu zábavné... jak už to tak chodí, Jeoffrey tomu dal 3*, takže tomu sám dávám 2. Nesympatická podívaná o ničem... Bude se to alespoň líbit malým dětem? NE. Protože je tam stupidní králík, stupní sokol, stupidní pes a.. Agrh... Radši malým ukažte Inside Out nebo jiné. Toto je bez života :-/ 30 % ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

#6 Illumination. Není to vysloveně marnost nad marnost, ale dospělák si to tolik neužije jako děcko. Nicméně pokud se vám líbily vtípky z traileru, tak si mazlíčky dopřejte. Jsou tu kočičky a pejsci a rybišky a vůbec bezva žvířátka na všechny způsoby. Roztomilé tematické hračky měl i Happy Meal. #čsfdprojekce ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Já zklamaný vůbec nejsem, naprosto to splnilo účel a mé očekávání. Úvodní představovačka hlavních postav už známá z traileru mě pobavila i v kině a to co následovalo potom mi nepřipadalo nějak slabší. Na scénu se dostali další výborné zvířecí postavy a hlavně dokonalá záporná postava králičího rebela. Příběh se nevlekl a animace byla promakaná do posledního detailu. Z té jsem byl skutečně unešený a líbila se mi ještě víc než u Pixarovských animáků. Pobavil jsem se, odpočinul si. Nějak víc se vtom nemám potřebu patlat. Spokojenost.:-) P.S. Vyplatí se neodcházet ze sálu (anebo film nevypnout) hned jak začnou závěrečné titulky. ()

Galéria (160)

Zaujímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)
  • Scéna, kde se Pops snaží flirtovat s Chloe, která mu říká: „Ale já jsem kočka“, načež on odpoví: „Nikdo není dokonalý“, je narážkou na film Někdo to rád horké (1959). (Candice)
  • Vodca skupiny zvierat sa volá Snowball. Táto skupina nenávidi ľudí kvôli zlému zaobchádzaniu s nimi. V knihe "Zvieracia farma" od Georgea Orwella je takisto postava menom Snowball. Ide o jednu z dvoch ošípaných, ktoré vedú revolúciu voči ľuďom, ktorí rovnako nešetrne zaobchádzajú so zvieratami. (Weezy22)

Súvisiace novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (viac)

Reklama

Reklama