Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní hudobného animáku Spievaj 2, sa partička nadšených hudobníkov snží preniknúť do vyššich poschodí soubyznysu. Aby to dokázali, musia na svoju stranu získať legendu, ktorá sa zaprisahala, že v už nikdy v živote na pódium  nevystúpi. (CinemArt SK)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (123)

TheSpearCZ 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych lepší než první díl, který nepotěší jen malé děti, ale rozladí emoce také kdejakému dospělákovi. Příběh o "proražení do světa" a "návrat Callawaye" jsou dva silné náměty, které tu diváka strhnou, na oko je film barevný a energický, kvůli tomu se na to opravdu dobře kouká, písničky se mi tu také líbí více než u předchůdce, ale jedno mají přeci jen společné, a to naprosto dokonalou finálovou show. Muzikál pro fanoušky hudby. Čisté 4* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ďalší film, ktorý bol pre mňa veľkým očakávaním ešte minulý rok, no mal som možnosť ho vidieť až v januári. "Sing 2" pre mňa v podstate spĺňa skoro všetko čo som od neho očakával. A hovorím - skoro.  Je len jeden element, ktorý tento film podľa mňa úplne nezvládol a to je príbeh. Myslím si, že je veľmi predvídateľný, nemá v sebe žiadne väčšie prekvapenia a okrem toho nepotrebujeme mať vo filme ako je tento nejakého zloducha. Popravde v prvom "Singby sme sa mohli hádať či mal film zloducha alebo nie, ale podľa mňa ani nie. Skôr to boli dôsledky situácie, ktorá jednoducho vyeskalovala niekam, kam to možno Buster Moon ani neplánoval. Tu je to však trošku iné. A hoci to prinesie niekoľko dobrých momentov, tak silná stránka tohto filmu nie je jeho príbeh. No pravdou je, že ani prvýkrát to nebolo úplne o príbehu. Čo však funguje opäť excelentne je hudba, postavy a animácie. Vo všetkých ohľadoch perfektné. Pravdou je, že mám veľmi rád tieto postavy a dokonca by som ich rád vídal aj častejšie. Všetci sú tu skvelí. Meena, Ash, Rosita, Gunther, Johnny, Buster Moon a aj jeho vtipná asistentka Miss Crawly. Toto sú všetko postavy, ktoré zanechajú dojem a ostanú v pamäti. Povedal by som, že aj nové postavy sú celkom dobré. Máme tu dcéru veľkého šéfa, ktorá čaká na svoju veľkú rolu, bývalú veľkú hviezdu Claya Callowaya, ktorý možno potrebuje trošku postrčiť, aby opäť vystúpil pred ľudí, Crystalova asistentka Suki, ktorá má možno aj skrytú stránku a mnoho ďalších. A bavilo ma ich sledovať všetkých. Animácie? Čo dodať. Dizajny postáv sú skvelé, film dýcha na nás zo všetkých strán a špeciálne efekty počas záverečného čísla sú absolútne perfektné. A hudba? Nie som veľký fanúšik popovej hudby, no v tomto podaní mi to veľmi pasuje. Má to atmosféru, má to šarm, farby sú krásne a pre mňa je toto proste skvelá filmová séria. Viem si predstaviť aj pokračovania s týmito postavami. Dúfam, že sa ešte uvidíme a nepovedali svoje posledné slovo. Lebo táto séria je pre mňa skutočne najväčší poklad od Illumination po prvom "Despicable Me"Hodnotenie: B+ ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvé dielo, predstavené ešte v roku 2016, bol príjemným prekvapením, hlavne vďaka skvelým postavičkám a citom vybraných pesničiek. Pokračovanie síce nepostráca nové postavy s potrebným potenciálom (napr. postava dabovaná Bonom alebo Mr. Crystal), aj samotný príbeh má niekoľko sľubných častí (napr. snaha prekonať naše obavy, bolesti, depresie alebo nešťastie), ale celkovo Sing 2 už nevie udrieť tak silno ako prvé dielo. Chcelo by to trochu lepší vývoj charakteru jednotlivých postáv. Stále sa však bavíme o veľmi dobrom anime, v ktorom tvorcovia aj teraz potvrdzujú, že majú cit pre kombináciu rozprávkových a muzikálových prvkov. Napísané a predvedené predstavenie síce postráca lepší príbeh, ale pompéznosť mu nechýba. Škoda, že jednotlivé prvky predstavenia neobsahujú trochu viac rock/metal prvkov (ale to je len môj problém). Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

campix 

všetky recenzie používateľa

I na podruhé to funguje znamenitě. Příběh se docela rozumně posouvá na další úroveň. Všechno povedené z prvního filmu zůstává, ale ne tak, že byste si řekli, že se tvůrci pouze opakují. Všechno je posunuté trošku dál. Nechybí plejáda známých jmen v hlavních rolích a covery spousty známých hudebních hitů. Prostě ta formule, co fungovala napoprvé, tak funguje opět a pravděpodobně bude fungovat i v budoucnu. Popravdě mi to ale ani nevadí. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Říká se, že druhé díly jsou slabší tady to, ale neplatí druhý díl je stejný nebo možná i lepší než první. Největším plusem je to, že zde není ta myš tak, že teorie,  že na konci jedničky chcípla se nejspíše potvrdila. Nové postavy se taky povedly mě osobně nejvíce zaujala ta Porscha a soundtrack je lepší než jednička. Potěší i více prostoru pro paní Crowleyovou. 80 procent. Klidně bych bral i další díl/y ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama