Reklama

Reklama

Muž v temnote 2

  • Česko Smrt ve tmě 2 (viac)
Trailer 3

Pokračovanie úspešného hororu sa odohráva niekoľko rokov po násilnom vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v ústraní, kým ho nedobehnú hriechy z minulosti. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (243)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Z nášho slepého dedulu je odrazu kladný hrdina a musí sa popasovať so skupinkou únoscov, ktorí by si radi privlastnili jeho osvojenú dcéru. Nepriateľov bude napokon v porovnaní s prvou časťou viac, čo znamená rovnako viac akčnosti a viac vrážd, ináč je to kvalitami celkom porovnateľné, hoci to ide trochu viac do akcie ako atmosféry. Keby neboli nejaké 3 scény mimo kameru, mohol to byť možno aj horor roka (škoda). Stále mi to ale vychádza na full rating, nuda nehrozí a za návštevu kina to určite stojí. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Prítomnosťou detského herca (herečky) je to tak trochu Sám doma - hororová edícia, no slepý veterán US Navy ma neprestal baviť. Svoj účel film splnil, remeselne bol zvládnutý veľmi dobre. Možno som dúfal, že sympatická žena, ktorá sa starala o 12 ročnú slečnu v hlavnej úlohe, bude mať významnejšiu, nielen epizodickú, rolu. Jej brutálny mord na začiatku ma zaskočil. Tak to ale bolo so všetkým, film potreboval 15 min. na rozbeh, našťastie. Žiadne dlhé motanie okolo horúcej kaše a žiadna nuda. Aj prekvapivý zvrat ako bonus. U mňa spokojnosť. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

DON´T BREATHE je zrejme jeden z tých filmov, ktoré nepotrebovali pokračovanie. Ale žánrový fanúšikovia sa na kvalitu nahrnuli do kín a osud pre možný sequel bol spečatený. Menšiu inováciu sa mu uprieť nedá, tvorcovia sa rozhodne chceli vydať iným smerom a príbehom, opakovať sa v tomto smere by bolo jednoznačne mínusom. Predsa je snímok nezaujímavý. Scenár je pomerne nezáživný a réžia to už len potvrdzuje. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Hodně jsem se musel rozhodovat mezi 3 a 4 hvězdami. Jednička je rozhodně lepší. Stephen Lang tu vlastně hraje to samé, akorát se z útočníka stal zachráncem. Odehrává se to o osm let později v jiném domě. Stephen má v opatrovnictví malou holku a tvrdí, že je její otec. Snaží se ji chránit a trénovat v přežití. Vše se změní, když si pro ni přijde její skutečný otec se svými kamarády z armády. I přesto, že to jsou ostří hoši, Stephenovi nedělá žádný problém je jednoho po druhém vyřídit. A tady to trochu naráží. Všechny ta zajímavé scény z 1 už tu proste nefungují, je prostě až moc dobrý. Pár smrtí je ale povedených. Nakonec se tu objeví dost zajímavý zvrat, čímž film nabere trochu jiný směr. Stejně je každému jasné, jak to skončí... "Teď uvidíš, co vidím já." ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Neříkejte mi, že ten dědek nevidí..! Co se týká napětí, Rodo na uruguayského kolegu Feda nenavázal, takže zůstává jen poměrně drsná řežba, ve které lehce plesnivějící Stephen Lang děla ve své slepé zuřivosti haura (Hauera) a jeho vidomí protivníci střídavě nevěří svým očím a sepisují omluvu Braillovým písmem. Sic je white flight v rámci politické korektnosti přehlížen, nelze si nevšimnout, jak je Motown filmaři v posledních letech výhradně profilován jako miloučké místo k životu, kde za plotem z bílých latí můžete vychovávat děti k zářné budoucnosti. Zcela zaslouženě. Je to stoka. Když někdo ve Státech spláchne, doteče to tam.. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (6)

  • Opuštěný hotel je ve skutečnosti hotel „Staro Zdanje“ v srbském Arandjelovaci. (DJMaroko)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v srbském Bělehradu a v Detroitu v Michiganu. Natáčelo se od 11. srpna do 17. října 2020. (noelcoward73)

Reklama

Reklama