Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (85)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tak som si po dlhej dobe pustil nejaké to Béčko s hercami, ktorý boli najslávnejší ešte v dobe, keď som skúšal robiť kop s otočky. Tak tajne som dúfal, že keď spojili sily JCVD a Lundgren, tak to bude niečo viac a nie obyčajný akčný a hlavne nudný výplach. Výsledok je fakt biedny po dobrých akciách ani chýru ani slychu, Lundgren tu je len na okraj (a aj tak je najväčší frajer) a dialogy sú ešte horšie ako môj sloh zo slovenčiny. Velke sklamanie. 40% - 2* ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

unavenej jcvd s bulkou na hlave a svezi dolph, kterej proste kdyz neco rekne tak na tom neco je diky jeho hlasu a zahlasi.. :D jinak je taky uz starej jako svine a oba sou nabarveny jak panenky :D pak je tu mistni lara croft :D no dam tomu 3 z lasky z lungrenovi a litosti jcvd - kdyby to vyslo v 90s a byly mlady tak by to mohla bejt jizda..takhle je to strasny..akce nahovno film nahovno - napad dobrej ale je to nahovno.. jak mu vola na tu vysilacku nejakej ten borec a on mu rekne at to da na hlasitej odposlech :D:D:D kurva to je jak beznohymu at bezi rychlej :D:D ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj, smutné, aké filmy musia točiť moje kedysi idoly porevolučných rokov. Dolph tu má ale celkom peknú inťácku rolu, aj keď s minimom akcie. JCVD sa snaží, no už to tak nezvláda a hlavne mu to kazia ostatní "herci" a dej a režisér a proste všetko. Chce to veľa odolnosti dopozerať to do konca, dej je príšerná blbosť, tie dve modelky mali ostať na móle, lebo sa na ne pozerá dobre, no so zbraňou v ruke vyzerajú na smiech. Ale to skoro každý herec tu, réžia je príšerná, ani sa nedivím keď som sa pozrel na filmografiu režiséra. Všetko vyzerá hrozne lacno a amatérsky, ako home made movie. Radšej si pustiť nejakú starinku s týmito vyhasnutými akčnými hviezdami. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Film Lucas bude asi posledním akčním filmem, který se mi ke konci JCVD kariéry líbil nejvíce. Tohle byl opět krok - dva zpět. Akce hodně špatná, Lundgren vedlejší role. Prostředí ponorky nebylo špatné a nejvíce to asi zachraňovala dvojice hereček, na které se dívalo celkem dobře ... líp než na ty dědky :o) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mohla to byt solidna videovariacia na Escape plan, ale ma to ovela blizsie k Maximum Conviction, kde banda zmätenych postav nudne pobehovala vo väznici. Tu zmätene pobehuju v ponorke. Jedina akcna scena, ktora za nieco stoji je uvodna prestrelka. Cely film pada na mizernom scenari. Film tvorcovia situovali do obmedzeneho priestoru, ale absolutne nemali sajnu jak nejak zaujimavo vyplnit stopaz. Takze zo zufalstva si vymysleli napriklad imbecilnu dvojicu agentov zaciatocnikov, ktorych vyznam som nepochopil. Dockame sa aj sokoujuceho zvratu na zaver v ktorom mrtve postavy ozivaju, aby mohli znova chcipnut. Zvysnu akciu tvoria uz len kratke prestrelky alebo bitky absolutne sterilnej urovne. Van Dammova postava postrada akukolvek charizmu a Lundgren tu ma len parminutove Seagalovske nicnerobiace cameo v ktorom len raz za cas nieco povie. Najväcsim sklamanim je pre mna prostredie. Malo sa to odohravat v skutocnej ponorke. Ale v nej natocili len par scen a väcsina filmu sa odohrava v neskutocne hnusnych studiovych interieroch, ktore ponorku nepripominaju ani nahodou. S nejakym filtrom si tiez nedali namahu a tak prestrihy medzi scenami v studiu a v ponorke biju do oci. Takze okrem uvodnej prestrelky si pochvalu zasluzi este prehladny strih a to je tak vsetko. Od filmu v ktorom sa stretnu dve akcne legendy na rovnakej strane barikady som cakal ovela viac. 3/10. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené