Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivan Najdenov (Viktor Choriňak), celkom obyčajný mládenec, sa náhodou prenesie zo súčasnej Moskvy do fantastickej zeme Belohorie. V tomto paralelnom svete žijú hrdinovia ruských rozprávok, kúzla sú prirodzenou súčasťou ich života a problémy sa riešia súbojmi s bohatierskymi mečmi. Na svoje veľké prekvapenie sa Ivan ocitne priamo v centre súbojov svetlých a temných síl. Zatiaľ mu ale nie je jasné, prečo má v týchto dramatických udalostiach zohrať hlavnú úlohu práve on. Všetci totiž veria, že on jediný dokáže ukončiť zničujúcu vojnu dvoch znepriatelených svetov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (132)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

já jsem se skvěle bavila.Absence surového násilí.Dobro vítězí nad zlem .To je středobod  všech pohádek pro děti od dob Boženy Němcové a konče panem Troškou.Nesnáším digitál ale tady ho bylo přiměřeně.Mám slabost pro chaloupky .Tahle Utíkající pštros bezpečně konkuruje té v Mrazíkovi.Pár postav řádné překombinování.A žádné kuňkavé dialogy jak to vidíme v poslední době u nás.Máme asi dost kvalitních mladých herců ale zdá se že výběrová kritéria hodnotí něco jiného. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Tedy já se bavil neskutečně. Těch parodických situací (ne přehnaně debilních) je mraky a východní pojetí někomu kdo měl ještě na základce ruštinu vůbec nevadí. Naopak dává o to vtipnější pozadí (třeba tomu, kdo neviděl nikdy Mrazíka, spousta věcí vtipných nepřijde). Jediná vada na kráse je, že ten Ivan je takoj balšoj durak… ale i na to se dá zvyknout. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Moderná rozprávka sa dá urobiť aj tak, aby to nebolo trápne, ani nudné a malo to nápad. Spústu nápadov: slabších, lepších a veľa perfektných. Určite svoje urobil aj viditeľne štedrý rozpočet a tak updateovanie starých ruských rozprávok má šmrnc, spád a zmysluplný dej. Až na úvodné akčné scény je to jednoducho perfektná zábava s bohatiermi a bohatierkami, čarodejníkmi, vodníkmi, žabami a Rickom Astleym. –––– Kostej, Kostej, vezmi ma so sebou. Ukážem ti super veci z môjho sveta: fyziku, chémiu a kalašnikov. –––– Kto je tamto? – Neviem. Nejaká žaba. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi to jako když se zmodernizuje a upraví sovětská pohádka Po neznámých stezkách. A jsem příjemně překvapen prolnutím moderního světa a světa ruských pohádek a bylin Bělohoří. Pěkně vymyšlený příběh se svižným dějem, podbarvený humorem. Za velmi dobré herecké obsazení bych zmínil Konstantina Lavroněnka v roli Kostěje nesmrtelného.  Zkrátka  vězeňské role mu jdou. ()

natalanka 

všetky recenzie používateľa

Jůůůj, tak vtipnou a hezkou pohádku jsem už dlouho neviděla. A pokud se chcete 114 minut dobře bavit, smát....pak si udělejte skvělý čaj, nebo kakao a hezky vypněte realitu a vzhůru do světa kouzel a pohádkové říše. Tahle pohádka je opravdu nádherná a vtipná. Běhající domeček na kuřích nožkách fakt nemá chybu. :-) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (4)

  • Za necelé dva týždne od uvedenia film prekročil hranicu zárobku jednej miliardy rubľov (17,2 milióna dolárov) a stal sa najlepšie zarábajúcim ruským filmom roku 2017. Nakoniec zarobil v kinách 30 700 192 dolárov. Rozpočet projektu, ktorý oznámili výrobcovia, bol 345 miliónov rubľov (cca 6 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama