Reklama

Reklama

Iron Maiden - Wasted Years

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Horor
Veľká Británia, 1986, 5 min

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Wasted Years" je v poradí druhá skladba zo šiesteho radového štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny Iron Maiden. Album nesie názov "Somewhere in Time". Vyšiel dvadsiateho deviateho júna roku 1986 pod značkou vydavateľstva EMI. Ku songu "Wasted Years" bol natočený parádny heavy metalový videoklip. Kapela sa v ňom predviedla v zostave: Steve Harris - basová gitara, Adrian Smith - gitara, Dave Murray - gitara, Bruce Dickinson - spev, Nicko McBrain - bicie nástroje. **** ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Miluju a vždy budu milovat hudbu a skladby skupiny Iron Maiden, která patří mezi moje největší srdcovky. Ani tato píseň není samozřejmě špatná, ale raději ji poslouchám, než se divám na samotný klip. Zas na druhou stranu má divák alespoň šanci vidět kromě zajímavých obrázků, soukromých fotografií a videí i několik vtipných „hororových situací“ a ukázek z filmů. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Videoklip pôsobí ako akási zmeska všemožného z profesného života skupiny, plus tradičné vystúpenie pred kamerami, kvôli promu. Ale má to grády. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Wasted Years" patrí medzi moje úplne najväčšie srdcovky od tejto heavy metalovej legendy. A to nielen kvôli tradične skvelým inštrumentálnym výkonom a Dickinsonovmu charismatickému spevu, ale predovšetkým kvôli svojmu posolstvu ktoré hovorí, že človek by sa nikdy nemal vracať do minulosti, ale naopak žiť pre prítomnosť. ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Wasted Years je úžasně, svižná rocková pecka. Stejně takový je i její videoklip, ve kterém Iron Maiden hrají ve velkém stylu na jevišti. To je doplněno několika ukázkami ze starých němých filmů, archivními záběry z válek a sestřihy ze života samotné skupiny. Oheň šlehající z obrovské mumie na jevišti byl bombastický. [49. hodnocení, 5. komentář, 89%] ()

Reklama

Reklama