Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irena (Jiřina Bohdalová) je majiteľkou veľkej prosperujúcej firmy. Keď prežije ťažkú autohaváriu, prehodnotí svoj doterajší život. Rozhodne sa firmu predať a zo získaných miliónov podporovať celkom neznámych ľudí, ktorí sa ocitli v ťažkých životných situáciách. To sa však nepáči nielen jej synovi Jaroslavovi (Ondřej Vetchý), ale predovšetkým jeho materiálne založenej manželke (Tatiana Vilhelmová), ktorá chce, aby svokru vyhlásili za nesvojprávnu. Doteraz charakterný a matku milujúci syn sa tak nečakane ocitne medzi dvoma dominantnými ženami a prežíva osudovú dilemu. Má sa pozerať na to, ako jeho matka rozdáva milióny, ktoré mali už čoskoro spadnúť do lona jeho rodine, alebo proti nej zakročiť, a to s rizikom, že ich vzťah zostane navždy stratený? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

M.B

To komando jsem taky nechápal. A pak kiks ohledně změnyy zákoníku. Je pravda, že nepominutelný dědic nezískává polovinu toho, co mu patří, ale zároveň to není, že nedostane už nic. I tak bude mít právo na čtvrtinu. No pokud by matka nedala pádný důvod na vydědění. Což by asi snaha o zbavení práv být mohla. Na druhou stranu, jistota je to rozdat před smrtí, což už asi bohužel nestihla. Proti tomu nikdo nic nezmůže. Případně přepsat na vnuka.

 

Upřímně, nebyla to žádná kvalita, ale obsahem filmu si to ode mě 5 hvězd zaslouží. A Bohdalka na stará kolena zahrála dobře. To jsem od ní nečekal - taky jí zrovna extra v oblibě nemám. :)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

M.B

M.B (hodnotenie, recenzie)

Až nato trapné přepadové komando na jednu starou dámu,celkem pěkný film.

na príspevok reagoval Badmaniak

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Pierre

Pierre (hodnotenie, recenzie)

V něděli jsem na to zapomněl, ale určitě film zhlédnu. Vypadá to výborně.

Autogram

Autogram (hodnotenie, recenzie)

SimpanzJi

Ako hlavný žáner nie, ale ako tretí žáner tam komédia je. (spoiler) Viď scény so streľbou, policajtami, kukláčmi. Prečo to tam takéto troškoviny dali je otázne.

na príspevok reagoval Eratashi

Bolldar

Bolldar (hodnotenie, recenzie)

SimpanzJi

Presne. 5* je jasnych. Napred jsem se ani nechtel divat a prvnich par minut jsem nechal kvuli lenosti protoze ovladac televize byl 2 metry odemne... A najefnou konec filmu. Ani jsem nevnimal cas me film vtahl do sebe :-)

na príspevok reagoval SimpanzJi

SimpanzJi

SimpanzJi (hodnotenie, recenzie)

Bolldar

Mám úplně stejný názor. Tenhle TV film mě zcela uchvátil. Některé scény mi tajily dech. O hercích, scénáři, kameře, hudbě, a samozřejmě excelující oslavenkyni ani nemluvě. Až to půjde, bez obav vrazím pět hvězd.. 

na príspevok reagoval Bolldar

Lumpus

Lumpus (hodnotenie, recenzie)

Dlouho sem neviděl film, který by mě tak dostal, je to taky způsobeno tím, že se zbavením své právnosti mě blízkého člověka mám nějaké zkušenosti a není to žádná procházka růžovou zahradou. 5*

Bolldar

Bolldar (hodnotenie, recenzie)

Jen nechapu proc nejde hodnotit kdyz film uz bezel.. No nevadi. Predcilo veskera ocekavani. Jako tv film to prakticky nema chybu. Velice zajimavy snimek a herecke vykony.

na príspevok reagoval SimpanzJi

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama