Reklama

Reklama

Špecialisti

(seriál)
  • Česko Specialisté
Ukážka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scenár:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (viac)

Hrajú:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (163)

Season 1 (2017) (S01) 

....názov (Špecialisti) sľubuje viac ako dáva...príbehy jednoduché, vyšetrujú sa akoby sami....a hlavní predstavitelia - ten casting až na Davida Prachaře (ten ok)  bez osobností-bez prejavu, bez..... ()

Burzová horúčka (2017) (S01E07) 

...zasa niekto zabíja pre pár desiatok tisíc CZK a to akože inteligentní ľudia....hmm..... ()

Krvné puto (2017) (S02E01) 

....zasa traja chuji zabíjajú pre 2000 euro.... ()

Janova láska (2017) (S02E03) 

....viac sa tu rieši milostný a pracovný život kapitána Lorenca ako vyšetrovanie vraždy.....vyšetrené tak náhodou .....slabota. PS: ten názov: Janova láska je láska kapitána Jana Lorenca.... ()

Starí priatelia (2017) (S02E04) 

....ruská mafia v Prahe....také klišé a tak blbo hrané a tak blbý príbeh a tak....som rád, že som dopozeral....skoro nepozerateľné.... ()

Dvojitý život (2017) (S02E05) 

....kriminalistka Zuzana - z týmu Špecialisti -asi by malo byť "špecialisti"....tak táto kriminalistka skoro skonči ako zavraždená, lebo naletí nejakému psychopatovi....no asi by mala ísť k dopravákom pri tej naivite..... ()

Na scestí (2017) (S02E06) 

...a zasa zlyhanie člena týmu od Špecialistov  tentokrát v podaní herca Jana Zadražila....ako môže nezaistiť vraha(v úvode na neho mieri pištoľou) a potom vrchol debility sa nechá ešte aj odzbrojiť, lebo k nezaistenému vrahovi sa otočí chrbtom v domnení ,že vrah je v bezvedomí....katasrofa.... ()

Mŕtvym sa nič nedaruje (2017) (S02E09) 

......keďže naši špecialisti boli v koncoch a tiež sa blížil  koniec....tak sa vrah sám priznal a nemusel -ozaj nie.....hmm originálne....a ten morálny epilóg v podaní Davida Prachaře to už bývavali lepšie konce keď sa riešili šťastné a veselé a budovateľské zajtrajšky......iste táto časť bude patriť medzi top-ku najblbších....právom. ()

Šmirák (2017) (S02E10) 

...ako som sa zoznámil s účinkujúcimi hneď som vedel páchateľa.Som tak šikovný ? Nie ,ale -pozor spoiler: už tých úchylov hral opakovane a ten jeho visus+chovanie = Karel Heřmánek ml...... ľahká rovnica......ďalší hlboký podpriemer..... ()

Smrtiaca hra (2017) (S02E11) 

....zasa  - vrah príde k policajtom a prizná sa....PS: je to časť kedy vrah nenosí rukavice za účelom zanechania otlačkov na vražednej zbrani, ktorú nechá ...kde ? kontajner povedľa ......ufff ďalšia lahôdka.... ()

Pod asfaltom (2017) (S02E13) 

...... a tak celkom to šlo...extra nenadchlo, ale dobrý priemer.....malo to miesta na vylepšenie, ale asi pre krátkosť času nerealizované.... ()

Naslepo (2017) (S02E15) 

.......aby som nespoiloval: nebol by ten počiatočný zločin čo všetko spustil už premlčaný?....páni moji krkolomne je to vymyslené..... ()

Dobrí susedia (2017) (S02E16) 

.....veľmi nepodarená imitácia Hitchcockovho filmu  :Okno do dvora.....scenáristická impotencia v plnej kráse.... ()

Jakub a detektívovia (2018) (S02E18) 

....Čermákov syn bol riadny blbec - otec kriminalista a syn....deti idú vyšetrovať-tak možno ešte v rodinnom filme na poobedie, ale tu.... hrozné .....a tie detské výkony :( Príbeh sám o sebe podpriemer..... ()

Posledné rande (2018) (S02E23) 

.....žiaľ tu sa z obetí stanú vrahovia   -  v právnom ponímaní............... ()

Vražda na objednávku (2018) (S02E24) 

....juj to je prepletenec....to by nevadilo, ale logiky to nemá....naďalej vo vodách podpriemeru.... ()

Mŕtvola v bahne (2018) (S02E29) 

......dobrý zamotaný diel....pokus o dokonalú vraždu.....rozhodne to lepšie zo Špecialistov...... ()

Season 3 (2018) (S03) 

.........zdá sa mi, že táto séria je celkom dobrá. Zlepšili sa hlavne námetovo i hereckými výkonmi...a kriminalista v podaní Jana Zdražila celkom dobre nahradil odchádzajúceho -málo výrazného kapitána Lorenca (Marek Adamczyk).... ()

Na vlastnú päsť (2018) (S03E01) 

.....dobrý diel...tu bolo aspoň trikrát vidieť prečo majú policajti VŽDY chodiť dvaja..... ()

Reklama

Reklama