Reklama

Reklama

Šibenice

Trailer

Vrah začíná vraždit ve stylu hry na šibenici. Každých 24 hodin přesně v jedenáct večer zabije člověka. Na zdeformovaných oběšených mrtvolách zanechává vyrytá písmena. Případu se ujímají dva detektivové, jejichž čísla odznaků vrah zanechal vyrytá na jednom z míst činu. V případu figuruje i mladá novinářka, která chce čtneářům zprostředkovat policejní práci. Vybrala si ale příliš závažný případ. Archer, který už má být v důchodu přistihne novinářku v kanceláři kolegy Ruineyho, jak si prohlíží složku o smrti Ruineyho ženy. Vypadá to, že byla první obětí rituálního vraha, po kterém právě trojice pátrá. Vrah se ale na rok odmlčel, zřejmě byl tedy ve vězení za jinou trestnou činnost. Novinářka je vrahem přepadena a odvlečena neznámo kam. Archer na místě najde talisman, který viděl už před rokem, když do jeho auta vrazila dodávka. Řidič ho měl tehdy zavěšené na zpětném zrcátku... (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (90)

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Al Pacino je pořád frajer. V Hangmanovi hraje sám sebe, jak ho známe. Neúavného policistu, který nezná odpočinek, protože odpočinek by ho v jeho 77 letech zabil. Mne by naopak zase prý nezabilo, kdybych občas pořád neodpočíval, jak poznamenala moje přítelkyně, s kterou jsem se na tuhle kriminálku díval. Každopádně napětí to mělo slušné, podobné, jako když jsem nelenil a začal přítelkyni oponovat ohledně mé lenosti. Navíc je třeba si uvědomit, že se jedná o mysteriózní (velmi kalitně natočený) thriller, kde jde sice místy logika stranou, ale od toho je to právě to mysteriózno, díky kterému takovéhle thrillery vyhledáváme. A v závěru filmu mne docela i zamrazilo, takže spokojenost. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Thriller o patrani po seriovom vrahovi poskladany z tych najobohratejsich klise az som si miestami hovoril, ci nesledujem parodiu. Biedny scenar nepodrzali ani znudeni herci. Pacino pôsobi jak keby ho cely film nenechali vyspat a Urban je cely zroneny z premyslania v akych srackach musi hrat, aby sa uzivil. Vrah je zahrany nevyrazne a jeho motivacia je trapna. Najväcsia slabina filmu je ale reziser, ktory nedokaze dodat filmu ani stipku atmosfery a v jeho podani aj prvoplanovo nechutne sceny z pitevni vo mne vyvolali usmev. Ked uz zlyhava v budovani atmosfery, tak rejza vsadil aspon na akciu v podobe par nahanaciek. No a tie su rovnako zbesilo zostrihany maglajz. Cely film som vdaka nude premyslal naco tam bola ta uvodna scena nahanacky a jej pointa je fakt vtipna. Rovnako ako klise s otvorenym koncom. Johnny Martin je pre mna dalsi packal od ktoreho sa uz nenecham nachytat a dalsie jeho filmy vynecham. Ani tych niekolko trapne komickych scen nestoji za zhliadnutie tohto extremne nudneho thrilleru. 1/10. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Kombinácia “Sabriny, mladej čarodejnice” a Al Pacina v thrillery o dolapení sériového vraha? Toto je snáď zlý sen. Ako môže niekto obsadiť do jednej z hlavných postáv osobu, ktorá pôsobí jak dobrovoľný darca orgánov. A popravde, možno by toto spolčenie ani nedopadlo tak tragicky, keby za tak stupídnym scenárom, nestál tak neskutočný babrák ako je Johny Martin, ktorý doposiaľ nič normálne nenatočil a zrejme ani nikdy v živote nenatočí. Cítim sa trápne aj za neho, no ešte viac krútim hlavou nad takou persónou, akou je bez pochýb samotný Al Pacino. Nuž, poslednú dobu hrá v samých sračkách, a tak hádam ani nikto nemohol očakávať, že “Hangman”, bude dierou do filmového sveta. To, že je to takmer úplne bez akejkoľvek snahy nejako zaujať, by som ešte ako tak prežral, no že to bude obnášať tak drbnutý dej, v ktorom sa postavy správajú jak absolútni kokoti, to už bolo na mňa priveľa. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Niekedy hľadanie pravdy zanechá jazvy.“ Kokos, to naozaj zomrel pri páde zo schodov? To je len o čosi menej absurdná smrť, ako tá schodová zo Zakázaného ovocia, ale s tým rozdielom, že tam to bolo myslené ako čierny vtip, kým toto je smrteľne vážny serial killer. A veľmi zlý. Miestami som až neveril vlastným očiam, že je to AŽ TAK nekvalitné (ozbrojení policajti minimálne trikrát stoja pár metrov od vraha a napriek tomu ho nenaháňajú, prípadne len sami dvaja a dokonca s CIVILOM prehľadávajú budovu, v ktorej na 98% číha smrteľne nebezpečný zabijak, toto kebyže sa stane na Slovensku, tak už odstupuje policajný prezident). Karl Urban je o ničom, ostatní detto. Len Al Pacino sa aspoň trocha snaží a na svoj vek vyzerá fakt dobre (v tomto filme by som mu tipoval o 20 rokov menej), ale to nestačí. Vraždy stoja za prd, vrah a jeho motivácie sú nechtiac smiešne. Atmosféra biedna. Občas sa objaví dobrý nápad (odpočítavanie priamo v obraze), ale to je fakt málo. Rovnako otrasné, ako podobných 88 minút tiež s Pacinom. Veľmi zlé, hrozne napísané, otrasne zrežírované a bezmocne zahraté. Kokos. Schody!!! 30% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Tak hlupe a neuveritelne amaterske, az sa divim, ze som to i napriek posuvaniu zvladol dopozerat. Bud nam Al uz zostarol do tej miery, ze sa to prejavilo i na schopnosti porozumiet, do coho ide, alebo mu to bolo uplne jedno a chcel si zahrat uz hocico. Alebo ten honorar stal napriek tomu za to. Stupidita dialogov, "dejove zvraty", ci skor skoky a nulova atmosfera s hroznym herectvom pochovala celkom solidny namet. To, ze blondynka od "pressu" si to promenaduje miestami nasilnych cinov ako nic a "odvadza" lepsiu detektivnu pracu, ako detektivna veteranska dvojka je len uz len spicka ladovca. Neodporucam nikomu tymto nepodarkom zabijat svoj volny cas. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Celý snímek se natáčel v Atlantě ve státě Georgia (USA). (Yardak)

Reklama

Reklama