Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (393)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Prsa (resp. výstřih) Jessicy Chastain jsou ve filmových kuloárech 21. století novým fenoménem, který rozhodně není radno podceňovat! Měl jsem velikej problém, dívat se herečce do obličeje a nestíhal kvůli tomu dokonce ani číst titulky, takže vím o čem píšu. Což je zároveň odpověď na otázku, proč měla výše zmíněná ve všech vážných, dramatických scénách ve filmu svetr. Sorkin nemohl líp ukázat, že umí pracovat nejen se slovy, ale i s divákovýma očima. ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Když už jsem si říkal, že se debutujícímu Sorkinovi podařilo *jenom* zdatně zrežírovat další svůj precizní scénář, aniž by do toho protlačil tu povědomou plejádu emocí, které z jeho scénářů většinou vytáhli jiní režiséři, přišlo zbývajících pět minut filmu a on z toho jinak docela chladného příběhu přece jen vykřesal *dost* na to, aby to se mnou pohnulo. Zázrak v cílové rovince, do naprosté spokojenosti to má sice daleko, ale přesto, klobouk dolů. 7/10 ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Dievča sa rozhodne nevzdalo a aj po takom nešťastí ako je predčasné ukončenie športovej kariéry, sa v niečom dokázalo nájsť. To je sympatické... Príbeh síce tým, ktorí o pokeru nič nevedia asi moc nepovie a bude im pripadať málo záživný, no pre mňa ako milovníka tejto kartovej hry to bola lahôdka. Mňa zasa skôr rušili tie časté reči o politickom a právnom pozadí celej kauzy. Avšak predovšetkým oceňujem vynikajúci výkon Jessicy Chastain, ktorá až týmto snímkom všetkým ukázala, čo v nej naozaj je, klobúk dole. Tiež celkom prekvapivo ma tu zasiahla jedna scénka, ktorú by som tu veru nečakal - scénka so starším mafiánom, ktorý si prišiel k Molly po peniaze. Tak drsný, tak naturálny prepad by snáď nedokázal natočiť ani Coppola. Veľká spokojnosť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý sa tvári príliš vážne na to, že obsahuje jednu krátku dramatickú scénu (nakladačka od mafiána) a príliš chytro na to, že v dialógoch potrebuje 20 zacyklených sekúnd na vyjadrenie toho, čo sa dá (bez straty pointy) povedať v sekundách piatich. Ak teda nechcem stavať na povrchnej efektnosti, ale chcem rozprávať uveriteľný príbeh s dostatočným sociálnym vhľadom a myšlienkovou reflexiou morálnej stránky jeho postáv. Čo sa mu tiež nie úplne darí. Vlk z Wall Street bez satirického nadhľadu, vtipu, energie a ľudskej stránky postáv. Ale s toľkými sexy kostýmami a výstrihmi, že nuda pri ňom rozhodne nehrozí. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Hrdinka se sama prezentuje jako žena, která něco dokázala a nakonec získala i obdiv svého náročného otce. OK. Musíte se smířit s tím, že většinu času se hraje poker a mluví se o hře, takže neznalý divák se nechytá. K čemuž nijak nepřidá to, že film je dost ukecaný. V druhé části je zase hlavním jazykem právničina, takže opět nesrozumitelná hra se zákony. Zaujala mě postava hráče X, protože to je takový zm.., že bys pohledal. Ale zajímavý charakter to je. Ostatní jsou předvídatelné figurky. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (13)

  • Podľa slov Molly Bloom je najvyššia čiastka peňazí, akú kedy videla prehrať za jednu noc, 100 miliónov dolárov. Tiež tvrdí, že dlh bol splatený už na druhý deň. (Astonko)
  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)

Súvisiace novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama