Reklama

Reklama

Slepá pomsta

  • Česko Děsivá temnota (viac)
Trailer

Sofia McKendricková (Natalie Dormerová) je slepá klaviristka s bolestnou minulosťou, ktorá žije sama v Londýne. Mučia ju desivé spomienky na vyvraždenie vlastnej rodiny počas vojny v Bosne. Jednej noci nevidomá žena so skvelým sluchom začuje hádku z bytu na poschodí, po ktorej nečakane zomrie jej tajomná priateľka Veronique (Emily Ratajkowski). Podľa polície spáchala samovraždu skokom z okna. Sofia sa s týmto vysvetlením  neuspokojí a snaží sa zistiť viac. Zoran Radic (Jan Bijvoet), otec Veronique, je kontroverzný srbský podnikateľ, o ktorom sa hovorí, že je zodpovedný za vojnové zločiny spáchané pred mnohými rokmi v Bosne. Keď ho Sofia kontaktuje, jej pokojný život sa skončí. Ocitne sa v bezprostrednom ohrození života. Už sa nevymaní z víru násilia, korupcie a zločinu. Čaká ju desivé dobrodružstvo v temnotách drsného londýnskeho zločineckého podsvetia. V pätách má Radicovu ochranku a jediný, kto jej môže pomôcť a ochrániť ju pred únosom, znásilnením, mučením a istou smrťou z rúk zabijakov, je jeden z nich – charizmatický Marc (Ed Skrein). Medzi Sofiou a Marcom sa vytvorí výnimočný vzťah. Lenže Sofiina minulosť vôbec nie je tak jednoduchá a priamočiara, akú by sme očakávali. O čo išlo Veronique, že musela zomrieť, aké plány má Sofia a kto je jej adoptívny otec Niall? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (49)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nie “v Temnote” by sa mal volať tento snímok, ale “v Prázdnote”. V tomto prípade sa “chvála” hľadá, ako ihla v kope sena. Za mňa pomerne dosť nefunkčné, zdĺhavé, unudené, v “atmosfére” len v ojedinelých prípadoch, ktorých bolo tak či onak poskromne. Každopádne, “expert” sa vyjadril jasne, takže to môj názor môže byť absolútne scestný. Nenechajte sa zmiasť ☝️😉 ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Film, jehož název nabádá k mnoha dobrým námětům, ale realita je absolutně jiná a neuspokojivá. Ani se mi na to nechce plýtvat drahocennými slovy, protože budu muset vynaložit snahu, kterou nedokázal režisér tohoto skvostu vynaložit ani z poloviny, aby byl tento snímek aspoň trochu stravitelný. Za prvé je to jeden velký zmatek, který nefunguje a za druhé je to brutální nuda, ze které se vyklube ještě větší nuda a jejíž pointu ani nechcete vědět, protože vás zkrátka nezajímá. Ztráta času a po dlouhé době fraškoidní záležitost. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku se zdálo, že to bude klasický handicapovaný thriller, kdy se postižená osoba nachomýtne k zločinu a i přes své limity zdárně vzdoruje padouchům. Jenže pak přijde zvrat, který osvětlí statut hlavní hrdinky a v tu chvíli to začne tak trochu plavat na vodě, což korunuje úplný závěr, který do určité míry popře to, co člověk do té doby viděl. Natalie Dormer hraje dobře a totéž se dá říct vlastně i o ostatních hercích, najde se i prostor pro trochu akce, ale po stránce příběhové je to matlanina. 40% ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Já se na Natalii Dormer můžu dívat prostě v čemkoliv :D Ta ženská má pro mě určité charizma, sexappeal, že já prostě od ní nemůžu odpoutat zrak :D Proto 3 hvězdy :) Ten film totiž celý "táhne" ona...V Bosno/Srbských info jsem se ztrácela, v dalších info taky a říkala jsem si, že se holka umí skvěle upravit :D Film až podprůměr, ale posledních 5 minut - jo, tak to jsem si pustila dvakrát :) To mi fakt vyrazilo dech ;) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý len málo oslovil. Hoci tu mnohí chvália Natalie Dormer a ja proti nej nemám absolútne nič, jediným hereckým benefitom, ktorý tu priniesla je to, že sa tak sústredí na hranie slepoty, že až pomaly prestala kriviť hubu, ako je to u nej vo zvyku. Ani tá slepota jej nešla nejako obzvlášť dobre, ale na konci sme dostali vysvetlenie. Ratajkowski bola odstránená z deja okamžite, takže vizuálne snímok automaticky klesol na kvalite. Spočiatku to vyzeralo na nádejný thriller, ale hneď ako sa do toho dostali jugošské reálie, boli nádeje na hodnotný filmový zážitok zmarené. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama