Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel a horkokrevná Paquita si nejsou souzeni. Panovačná matka jejich vztahu brání i po smrti. Kousla ji totiž obávaná krysí opice a tak se po smrti proměnila v olezlou zombie. Lionel, novodobý Norman Bates, však své tajemství neskryje před prohnaným strýcem, který má zálusk na dědictví i Paquitu. Schyluje se k exkluzívní párty a jenom on ví, že všechny zombie je třeba rozsekat, četl totiž americké comicsy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (948)

T2 

všetky recenzie používateľa

„Dokonalé!“ Režisér Peter Jackson ma na plnej čiare presvedčil o svojom talente ale v rámci hororu, aj keď voľnejšieho s prvkami odľahčenej komickosti v rámci nehoráznej brutality, no proste neskutočnú podívanú natočil, bez jedinej citeľnej chybičky v rámci ohavností, len som vykulene pozeral a krútil hlavou, prípadne som sa ako blázon smial, lebo taká nápaditosť tu doteraz aspoň z toho čo som videl nebola. A nie Pán prsteňov mal dostať 11Oscarov ale presne tento počin, je to neprekonateľné do špiku kosti. Timothy Balme ako milovaný synáčik Lionel si to vo svojej úlohe po hereckej stránke doslova užíva, aj keď to po celý čas musí ako že zachraňovať v rámci príbehu aby sa tie nestvúry nedostali do ulíc a až potom by bola paseka. A dajte si pozor na jeho mamu, sakriš ohava, blee... ║Rozpočet $3miliónovTržby USA $242,623Tržby Celosvetovo $324,000║ za tie peniaze natočil fakt niečo čo stojí za to, Američania sa môžu od neho len učiť ()

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Chtělo se mi z toho pomalu zvracet! Neuvěřitelný je, jaký film má celkový hodnocení, jak tomu může dat někdo vůbec za pět a jen kvůli Jacksanovi, to bych musel být padlej na hlavu. Dvě scény z filmu stály zato a to s pudinkem a miminem, tam jsem dostal porci smíchu a nechutnosti. Velice slabé a řadím mezi neuvěřitelné zplácaniny. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Na něco takového člověk do smrti nezapomene. Nejnechutnější film, který jsem kdy viděl. V druhé polovině už téměř není chvíle kdy nestříká hnis, krev a jiné tělesné tekutiny. Závěrečné krvavé inferno už pouze dává třešničku na dortu všemožných hnusných a zvrácených nápadů. Ano, je to neskutečně nechutné, hnusné a vyloženě k zblití, ale proč je to sakra rovněž svým zvráceným způsobem tak neskutečně vtipné. 70% ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem hrajícímu si Peteru Jacksonovi propadl a u Braindead se výtečně bavil, ale když jsem si ho pustil dnes, nebyly bezchybné vzpomínky na něj úplně přesně naplněny. Krvavé je to velice, úchylné taky, se spoustou zapamatovatelných vtipných scén, ale celkový dojem ... já nevím, je to prostě tak nějak kolotočářsky uřvané. Přepjaté postavy, přepjatá akce... všechno je to samozřejmě záměrně, ale já už jsem se naučil mít rád trochu jiné filmy. Z původních pěti hvězd rozhodně snižuji a váhám mezi třemi a čtyřmi. Horror movie of the year ()

Tyler 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film byl pro mě šok.Nic TAK nechutného a zároveň TAK neskutečně vtipného jsem nikdy neviděl (a už asi neuvidím).Prostě zábava od začátku do konce.Nemá cenu se o ničem rozepisovat,přesto zmíním scénu se psem a jeho dávením a konečné zúčtování se sekačkou.Osobně dodávám,že od jisté doby nemůžu jíst pudink :-). ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (27)

  • Od roku 2015 v rodnej domovine na Novom Zélande nebol Braindead viac uvedený na DVD. (WalterIK7)
  • Komisia pre udeľovanie prístupnosti vo Veľkej Británii BBFC zbožňovala film a pre svoju komickosť splatterových efektov spočiatku uvažovala o udelení certifikátu "15". Pre túto vekovú kategóriu bol film predsa len až príliš brutálny, aj preto si nakoniec odniesol komerčne nevďačné hodnotenie s prístupnosťou nad 18 rokov. (WalterIK7)
  • Film je známý také pod názvem Dead Alive. (Chatterer)

Reklama

Reklama