Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvrtého júla sa v neskorých nočných hodinách vracia domov zo záhradnej slávnosti Teena Maguireová (Anna Hutchison) s dvanásťročnou dcérou Bethie (Talitha Bateman). Nad hlavou im svieti mesiac a prebleskujú zblúdilé petardy z ohňostrojov, ktorých praskanie je stále počuť vo vzduchu. Rozhodnú sa vydať skratkou cez obľúbené a nepokojné miesto, ktoré Teena často navštevovala na strednej škole. Nebol to však dobrý nápad, pretože tam narazia na bandu zločincov, ktorí Teenu brutálne znásilnia a Bethie sa tomu musí s hrôzou prizerať. Ako prvý dorazí na miesto činu detektív John Dromoor (Nicolas Cage), ktorý sa s Teenou krátko predtým zoznámil. Je to vdovec a vojnový veterán, ktorý má osobný záujem na tom, aby bolo spravodlivosti učinené za dosť, zvlášť po tom, čo si gang najme úlisného, prešibaného právnika Jaya Kirkpatricka (Don Johnson), ktorý je podľa všetkého schopný mužov očistiť. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Neoriginální to bych ještě zkousnul, ale ty postavy se do jedný chovali jako totální kokoti, takže ten konec jsem jim přál a bylo to nejlepší z celýho filmu :)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Ty tomu rovnako ako ostatni vycitas, ze to nie je originalne. Ale to nevadi, kedze vsetky tie klise sceny tam su podany bezchybne a v ramci moznosti aj vynaliezavo. Akurat by som prijal happyend ale tak zasmial som sa aj tomu koncu.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No to si překvapil. čekal jsem, že dáš 3* jako já. Divím se tomu nadšení u tebe a u Majka ve svém ranku ten film není ničím výjimečný, ale jinak se asi v poslední době my dva shodujeme víc než je zdrávo :)

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Tohle se furt nechystá nikdo přeložit? Škoda cage natočil solidní filmek a sere na něj pes.

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Nakonec slušnej kousek. Pohodový thrillerový béčko co si na nic nehraje. Cage dokazuje, že když šíleně nepřehrává, tak se na něj koukat dá i z tou jeho kachní držkou :-)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama