Reklama

Reklama

VOD (1)

Pozoruhodný príbeh bezpodmienečnej lásky nakrútili podľa najpredávanejšej knihy pamätí Jeannette Wallsovej. Mladá žena sa zamýšľa nad svojím životom v excentrickej, nekonformnej bohémskej rodine, ktorá bola úplne nefunkčná, napriek tomu však odolná a úzko prepojená. Matka Rose Mary (Naomi Wattsová) bola výstredná umelkyňa a otec Rex (Woody Harrelson) alkoholik, vo chvíľach triezvosti však podnecoval fantáziu svojich detí, učil ich fyziku a geológiu a hlavne, nebáť sa žiť slobodne. Mladá Jeannette (Brie Larsonová) našla silu odísť a vybudovať si vlastný úspešný život. Vydala sa, žije v New Yorku, musí však čeliť kritike rodičov, ktorí jej vyčítajú, že zradila ich hodnoty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tuctové rodinné drama o rodině se čtyřmi dětmi, šílenou matkou a otcem alkoholikem. Tedy rodině, jakých jsou i v civilizovaném světě miliony, čímž jejich příběh postrádá zajímavost. Snaha o poukázání na reálnější životní hodnoty než je zařazení se do komerčního systému světa je jednak ohraná, a zde se navíc míjí účinku, protože má být jejích nositelem v něčem chytrý, ale jinak nezodpovědný troskař alkoholik. Zkrátka jen další postěžování si “podle skutečné události” okolí, jak to měl někdo v dětství těžké. ()

caffelina 

všetky recenzie používateľa

Pútavo a dobre spravený film, fajn humor, dobrí herci, škoda že aj nejaké to americké cliché ..i keď musím sa priznať, mňa koniec fakt dojal a krásne zobrazil podstatu filmu resp. memoárov Jeanette. Celý film na jednu stranu sympatizujete so zaujímavými rodičmi, ktorí chcú svoje deti "vychovávať" podľa seba, ku slobode, nie ako obete konzumu a spoločnosti. Na druhú stranu nadávate na toho sebeckého opilca a neschopnú ženskú, ako môžu dopustiť aby kvôli nim ich deti žili v takých podmienkach. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Takýto koniec som fakt nečakal, aj preto to štvrtá hviezda nebude. Pritom život dievčat a chlapca by si to zaslúžil a je obdivuhodné, kam sa dopracovali. To, čo mali s rodičmi, ktorí sa pri najlepšej vôli nedali nazvať normálnymi, nebolo detstvo, ako ho chápeme. Aj pri tom slušnom filmovom zobrazení ich príbehu, dostatku dramatických momentov a myšlienok som nepocítil nadpriemernú spokojnosť. –––– Mám radšej chystať jedlo, ktoré bude za hodinu preč, alebo maľovať obraz, ktorý tu bude navždy? –––– Bohatší v mestách bývajú v nóbl bytoch, lenže tam majú taký špinavý vzduch, že v noci nevidia hviezdy. Hádam len blázon by si to s nimi chcel vymeniť. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Životopisný a dobře zmáknutý film, který má jak světlé, tak ty špatné momenty. Rozhodně to byl zajímavý pohled na to, jak to malá holka neměla jednoduché a i když byl táta hodně velký pošuk, tak se na něm dalo najít zase spoustu dobra, kterému by mohlo spoustě dětí jen tiše závidět, že nemají takového tátu. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Woody Harrelson ako alkáč, ktorý dbá na to, aby i na smrteľnej posteli vypadal dobre. Samotný príbeh sa môže zdať prikrášlený a možno i rozprávkovo neuveriteľný, avšak jeho sila tkvie podľa mňa v skutočnosti, ktorá stála za fotrovým chlastaním. Sám som sa prikláňal ku dvom hviezdičkám, avšak záver filmu, ako i fotografie skutočných hrdinov, ma prinútili ísť s hodnotením nakoniec hore ! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět fotky a videa rodiny Wallsových. (griph)
  • Vo filme sú použité originály obrazov maliarky Rose Mary Walls. [Zdroj: bookbub.com] (SkySkye)

Reklama

Reklama