Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Jánoš Marton spolu s miestnym doktorom Bielikom bližšie obhliadajú Eržine telo v improvizovaných podmienkach v kaštieli. Kým Černý vypočúva sedlač, Marton si užíva opulentné večere so šľachtou v Betliari. Spoznáva aj miestnu elitu - kňaza, učiteľa a jeho peknú dcéru Margarétu - a zaznamená napätie medzi grófom a grófkou, najmä keď sa téma zvrtne na grófovu záľubu v zbieraní exotických predmetov. Marton si pri večeri všimne modriny na zápästiach slúžky Kataríny, ktorá ich obsluhuje. Marton teda Černému predostrie svoju hypotézu. Myslí si, že na Gemeri vraždí sériový vrah. Zároveň zistí, že gróf praktizuje nevšedné sexuálne praktiky! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

LadyPupu

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spojení uhlazeného Koleníka a zemitého Majera považuji za šťastné, dialogy mezi nimi jsou místy výborné (snímání otisků prstů nemělo chybu). Na odreagování plně dostačující. Nuda to po dvou dílech není, je to rozhodně zábavnější než většina současné, papundeklové seriálové produkce. ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda je možno ešte o niečo málinko lepšia, ako tá prvá. Tvorcovia tu už začínajú pomaličky nabiehať na tú správnu kriminálku. Dialógy sú tu už lepšie a celkovo je z toho lepší pocit. Ale tí dvaja policajti sú naozaj otravný. Hudba je skvelá. ()

majky19 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Určitě lepší než úvodní díl. Střety mezi Martonem (Koleník) a strážmistrem Černým (Majer) jsou bezesporu to nejpozitivnější, co dokáže místy až nezáživnou podívanou alespoň částečně oživit. ()

Reklama

Reklama