Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (11)

Vyšehrad (2016) 

Príjemným humorom podaná satira o českom futbale, ktorá však tento fenomén vykresľuje s jeho najväčšími problémami - Lavický ako obrovský talent, ktorý podáva lepšie výkony v baroch a v posteli ako na futbalovom ihrisku padne na dno a po vyhadzove zo Sparty Praha skončí v treťoligovom Slavoji Vyšehrad. Ani tam však svojimi výkonmi neoslňuje, skôr naopak. Ak by bola séria dlhšia mohla sa viac zamerať aj na zápasy, takto však tvorcovia vo viacerých epizódach vystihli najpálčivejšie problémy mnohých "hviezdnych" futbalistov a hlavný protagonista svoju úlohu tiež zvládol viac ako dobre. Škoda niekoľkých slabších epizód, ale celkovo je seriál príjemným prekvapením pre všetkých futbalových fanúšikov a hráčov, rovnako ako trénerov. ()

Rovina (2016) (E01) 

Aféry ktoré sprevádzajú kariéru talentovaného futbalistu Lavického ho dobehnú až natoľko, že potom ako ho vyhodí z kádra Sparta Praha mu jeho manažér nájde angažmán v klube ČFL FK Slavoj Vyšehrad...dúfam že to nie je nejaký Vallaloid, snáď nepôjdem hrať do týmu ktorého názov neviem ani vysloviť. Úvodný diel nemal chybu, tento seriál by mal byť povinnosťou každého fanúšika a hráča futbalu. Do toho hudba Rytmausa, proste skvelý úvod. ()

Zápisné (2016) (E02) 

Július Lavický absolvuje prvý tréning so svojím novým klubom a rovnako tak spoločnú večeru...Bravúrne zvládnutý výkon arogantného hajzlíka, ktorý z prvej ligy prestúpil medzi kopytá do tretej. Primerane dlhé časti, dlhšie by to bolo už pravdepodobne trápne, takto to nemá chybu. ()

Roman (2016) (E03) 

Lavický musí absolvovať kondičné testy a tak sa rozhodne predstierať zranenie. Napriek tomu ho majiteľ presvedčí, aby ich absolvoval - v opačnom prípade ho čaká preradenie do b-mužstva...trošku slabšia epizóda ale stále prekvapivo dobré. ()

Kabelka (2016) (E04) 

Tentokrát má Lavi problémy kvôli tomu, že opitý spôsobí dopravnú nehodu. Opäť dobrý výber témy, opäť svižné, primerane vtipné. ()

Škodovka (2017) (E05) 

Lavi sa rozhodne že reprezentačnú prestávku v lige využije na radovánky s manželkou niektorého z reprezentantov, nakoľko ho tréner do národného mužstva nepovolal...je pravdou že oproti predchádzajúcim epizódam bola táto o niečo menej vtipná, avšak úvod a rozhovor Laviho s manažérom o tom, prečo ho nenominoval tréner národného týmu bol celkom dobrý. ()

Charita (2017) (E06) 

Reputáciu Lavimu sa snažia zachrániť jeho priatelia tým, že bude propagovať zbierku pre pacientov v jednej z nemocníc. To by ale nebol on, aby aj túto akciu nevzal za nesprávny koniec...ako incidenty počas autogramiády či pri benefičnom zápase s deťmi boli celkom vydarené, nemyslím si že to bolo až tak zlé aby to nemalo nad 60%. ()

Máma (2017) (E07) 

Za Lavickým prichádza na návštevu jeho mama a rozhodne sa mu pomôcť z jeho kariérou v klube FK Slavoj Vyšehrad...škoda, toto príliš vtipné nebolo, aj keď nápad to možno nebol až tak zlý, ale narozdiel od predchádzajúcich častí to nebolo príliš dobre zvládnuté a prišlo mi to skôr trápne. ()

Beďar (2017) (E08) 

Po zranení zo zostavy Vyšehradu vypadne kľúčový hráč a na jeho miesto v zápase proti mužstvu Zápy má nastupiť Lavi.Tomu však na tvári vyrazí pupák a rozhodne sa nenastúpiť...škoda v druhej polovici sa už objavujú aj slabšie epizódy, ale napriek tomu to nie je úplne zlé. ()

Zázemí (2017) (E09) 

Lavi má dosť využívania služieb prostitútok a tak sa mu manažér pokúša zohnať dievča na trvalý vzťah...Za mňa zbytočná epizóda, ktorá iba natiahla sériu na 10 epizód. ()

Zápas (2017) (E10) 

Manažér Lavickému navrhne, aby sa v zápase proti Loko Vltavín nesnažil a pomohol mu tak v zápase dosiahnuť dohodnutú remízu...Veľmi solídny záver aj s tak závažnou tématikou akou nepochybne korupcia vo futbale je. Podaná s dôstojným humorom sa epizóda postarala o dôstojmý záver série. ()

Súvisiace novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (viac)

Reklama

Reklama